administ
Go
|
A smalec z jakiego stworzenia? Z bobra to nawet może bym się skusił z ciekawości, bo nigdy nie jadłem... Bo z bobra smalec, to najzdrowszy smalec, ale pod warunkiem, że bobry na olchach żerują. To za Foroneusem, jakby co, więc nie mam pewności, czy prawda.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zapraszam na kawę ze smalcem, gdybyś tu zawitał Dzięki, jak zatęsknię za smalcem, to wiem gdzie jechać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A smalec z jakiego stworzenia? Z bobra to nawet może bym się skusił z ciekawości, bo nigdy nie jadłem... Bo z bobra smalec, to najzdrowszy smalec, ale pod warunkiem, że bobry na olchach żerują. To za Foroneusem, jakby co, więc nie mam pewności, czy prawda. Ponoć z bobra zupa dobra... Ale z wieprza jeszcze lepsza...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Znowu świńskie tematy.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A smalec z jakiego stworzenia? Z bobra to nawet może bym się skusił z ciekawości, bo nigdy nie jadłem... Bo z bobra smalec, to najzdrowszy smalec, ale pod warunkiem, że bobry na olchach żerują. To za Foroneusem, jakby co, więc nie mam pewności, czy prawda. Ale jakiego bobra dokładnie masz na myśli? Bo może ja o innym myślę...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Zapraszam na kawę ze smalcem, gdybyś tu zawitał Dzięki, jak zatęsknię za smalcem, to wiem gdzie jechać. Możesz nawet wybierać gęsi czy wieprzowy (co do bobra to się jeszcze z adminem nie dogadałam)
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze jest zdrowy i dobry niedźwiedzi, ale to podaję za Maćko, więc pewności nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, ważne aby w paszy karotenów nie było, bo słonina jest żółta, a i dieta powinna być stabilna z miesiąc przed ubojem, aby splitu nie było, bo nieestetycznie wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No a skąd bym to wiedział?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i super, wiedzy nigdy dość.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jak nie wiadomo, to tym bardziej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Przypominam o spotkaniu Optymalnych, które odbędzie się w dniu 14 maja 2017 r. o godz. 16:00 w lokali Unii Ziemi w sąsiedztwie bloku przy ul. Sychty 5 (alejka pomiędzy ul. Sychty, a Karłowicza). Można dojechać tramwajem do przystanku Zamenhofa lub SKM-ką do stacji Gdańsk Zaspa lub PKM-ką do stacji Gdańsk Strzyża. Na alejce miejsc parkingowych nie ma, chyba, że zaparkuje się gdzieś na sąsiedniej ulicy. Alejka jest jednokierunkowa z wjazdem od strony ul. Chrzanowskiego.
Celem spotkania jest wymiana doświadczeń w stosowaniu diety dr Jana Kwaśniewskiego. Zapraszam też optymalnych z Wejherowa, bo na ostatnią niedzielę miesiąca zaplanowane jest spotkanie w Ostrzycach, na które wybieram się.
Oferuję darmową kawę albo herbatę. Ciasta nie będzie, chyba że ktoś przyniesie. Talerzyki i łyżeczki są.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba dopiero w Ostrzycach się konkretnie umówimy i zajedziemy do Ciebie w czerwcu. Ale może i teraz ktoś z naszej grupy się do Gdańska na to Spotkanie wybiera, nic na ten temat nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Chyba dopiero w Ostrzycach się konkretnie umówimy i zajedziemy do Ciebie w czerwcu. Ale może i teraz ktoś z naszej grupy się do Gdańska na to Spotkanie wybiera, nic na ten temat nie wiem... Bez obaw. Z nikim nie rozmawiałem.
|
|
|
|
|
|
|
|