|
administ
Go
|
Ale Renia będzie mieć stresa, szkoda zdrowia...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozumiem, nie nalegam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale zaraz by się znaleźli ozdrowieni filantropii, więc spoko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ile osób mogłoby się dowiedzieć i wyleczyć, niepowtarzalna okazja... Nie mam "parcia na szkło"... Na Teresy blogu dosyć w tym temacie "walczyłam". Kogo temat dotyczy może poczytać i ewentualnie wypróbować na sobie. Nie chcę tłumaczyć ludziom, którzy nie chcą zrozumieć, albo "wiedzą" lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale Renia będzie mieć stresa, szkoda zdrowia... I to jest najlepszy argument na "nie"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mam we Włocławku znajomą osobę chorą na Hashimoto, którą widuję dość często "w boleściach". Nawet do głowy mi nie przyszło, aby zaproponować jej to "nieszczęście" bycia zdrowym... Bo ludzie uwielbiają chorować.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale Reniu, my tylko dla Twojego dobra, bo my tez lubimy pomagać
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O'cholera no rzeczywiscie tam odchodzi fajny kabaret "Ludzie nie-optymalni maja trudności ze zrozumieniem tej diety" Jeszcze tylko coolesia tam zaprosic trzeba by Wacław sprzeniewierzył się diecie.Popełnił błąd żywieniowy. No ladny optymsalny co robi skoki w bok
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wszyscy jesteśmy Edytami. Ale ten Kangur to się w niej podkochiwał chyba? I zrobił z niej legendę A ta Edyta to tez była niezrównoważona psychicznie czy co, że tak ja wspominają?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|