Autor
|
Wtek: Obiad (Przeczytany 872847 razy)
|
administ
Go
|
|
Odp: Obiad
« Odpowiedz #80 : 2017-04-07, 18:43:53 » |
|
Jeszcze kompotu z ulęgałek brakuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #83 : 2017-04-07, 19:59:28 » |
|
Wszystko zmieścili? I to jest wielce podejrzane!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #85 : 2017-04-07, 20:19:41 » |
|
Wszystko zmieścili? Nie tylko z naszej najbliższej rodziny się na nie załapali... U nas jest ruch jak w Paryżu... Taki prawie że dom publiczny...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
« Odpowiedz #87 : 2017-04-12, 21:41:29 » |
|
Wszystko zmieścili? Nie tylko z naszej najbliższej rodziny się na nie załapali... U nas jest ruch jak w Paryżu... Taki prawie że dom publiczny... Zagadka: Jak się nazywa dom publiczny na literę "B" ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #90 : 2017-04-20, 11:24:18 » |
|
Dużo się zmieniło... Dzisiaj robię na obiad dwa gołąbki - giganty. W brytfannie będę je zapiekać... Eksperyment naukowy taki...
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
|
« Odpowiedz #91 : 2017-04-20, 16:27:04 » |
|
Wieki całe nie robiłam gołąbków - odkryłam, że można kapustę ułożyć na dnie garnka, potem mięcho, potem znowu kapuchę i ... wułala! Roboty prawie tyle co nic, a smakuje tak samo. Człowiek nie tylko starzeje się ale i leniwieje, chociaż to wcale mnie nie martwi Dzisiaj miałam zupę niemniej pracochłonną - tłuściutki wywar z duszenia żeberek, zaprawiony solidnie chrzanem i śmietaną, po kawałku żebra do tego i placek serowy pokrojony na kluseczki. Ktoś coś na temat BTW takiej zupy? Chiba nie trzeba liczyć, bo to było pełne szczęście dla brzuszka, a przecież o to mi chodziło
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #92 : 2017-04-20, 16:40:42 » |
|
Dlatego robię 2 duże zamiast dziesięciu małych... Bolsza rodzina...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
« Odpowiedz #93 : 2017-04-20, 16:56:55 » |
|
Wieki całe nie robiłam gołąbków - odkryłam, że można kapustę ułożyć na dnie garnka, potem mięcho, potem znowu kapuchę i ... wułala! Roboty prawie tyle co nic, a smakuje tak samo. Człowiek nie tylko starzeje się ale i leniwieje, chociaż to wcale mnie nie martwi Dzisiaj miałam zupę niemniej pracochłonną - tłuściutki wywar z duszenia żeberek, zaprawiony solidnie chrzanem i śmietaną, po kawałku żebra do tego i placek serowy pokrojony na kluseczki. Ktoś coś na temat BTW takiej zupy? Chiba nie trzeba liczyć, bo to było pełne szczęście dla brzuszka, a przecież o to mi chodziło Ożeń się z mną, to nic nie będziesz musiała liczyć, robić, no prawie nic
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
|
« Odpowiedz #94 : 2017-04-20, 17:44:09 » |
|
Wieki całe nie robiłam gołąbków - odkryłam, że można kapustę ułożyć na dnie garnka, potem mięcho, potem znowu kapuchę i ... wułala! Roboty prawie tyle co nic, a smakuje tak samo. Człowiek nie tylko starzeje się ale i leniwieje, chociaż to wcale mnie nie martwi Dzisiaj miałam zupę niemniej pracochłonną - tłuściutki wywar z duszenia żeberek, zaprawiony solidnie chrzanem i śmietaną, po kawałku żebra do tego i placek serowy pokrojony na kluseczki. Ktoś coś na temat BTW takiej zupy? Chiba nie trzeba liczyć, bo to było pełne szczęście dla brzuszka, a przecież o to mi chodziło Ożeń się z mną, to nic nie będziesz musiała liczyć, robić, no prawie nic Za późno te oświadczyny niestety, a taka kusząca propozycja! Ani Ty byś ze mną nie wytrzymał, ani mój mąż by mnie nie uwolnił od siebie (chociaż ja z Nim już ledwie wytrzymuję)!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
« Odpowiedz #98 : 2017-04-20, 18:10:36 » |
|
Wieki całe nie robiłam gołąbków - odkryłam, że można kapustę ułożyć na dnie garnka, potem mięcho, potem znowu kapuchę i ... wułala! Roboty prawie tyle co nic, a smakuje tak samo. Człowiek nie tylko starzeje się ale i leniwieje, chociaż to wcale mnie nie martwi Dzisiaj miałam zupę niemniej pracochłonną - tłuściutki wywar z duszenia żeberek, zaprawiony solidnie chrzanem i śmietaną, po kawałku żebra do tego i placek serowy pokrojony na kluseczki. Ktoś coś na temat BTW takiej zupy? Chiba nie trzeba liczyć, bo to było pełne szczęście dla brzuszka, a przecież o to mi chodziło Ożeń się z mną, to nic nie będziesz musiała liczyć, robić, no prawie nic Za późno te oświadczyny niestety, a taka kusząca propozycja! Ani Ty byś ze mną nie wytrzymał, ani mój mąż by mnie nie uwolnił od siebie (chociaż ja z Nim już ledwie wytrzymuję)! Skuś się
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|