administ
Go
|
Doktor nie jada jajecznic, bo ma zupełnie inne menu. Ale jakie, to nie napiszę bo wszyscy by tak chcieli...
|
|
|
|
|
|
|
Marcin1993
Go
|
A czy będą jeszcze konferencje tak jak dawniej, które są opublikowane w internecie? Mieszkam niedaleko Ciechocinka, może kiedyś zobaczę doktora na żywo. Bardzo bym tego chciał.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Doktor nie mieszka w Ciechocinku od siedmiu lat, zresztą tam gadają, że "zmarł, tylko rodzina ten fakt ukrywa", ale mnie to wcale nie przeszkadza. A nawet wręcz przeciwnie.
|
|
|
|
|
|
|
Marcin1993
Go
|
Mogę wiedzieć skąd masz takie informacje?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Doktor nie jada jajecznic, bo ma zupełnie inne menu. Ale jakie, to nie napiszę bo wszyscy by tak chcieli... No to żeś Renie uruchomił
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ma skubany
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Doktor nie jada jajecznic, bo ma zupełnie inne menu. Ale jakie, to nie napiszę bo wszyscy by tak chcieli... No to żeś Renie uruchomił Co znowu Renia?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ty już dużo wiesz.Jak miałem 25 lat to piwkiem sie interesowałem, a nie konferencjami. Podziwiam i zachęcam do ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ja też zachęcam...bo trochę szkoda się spóźnić.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Doktor nie jada jajecznic, bo ma zupełnie inne menu. Ale jakie, to nie napiszę bo wszyscy by tak chcieli... No to żeś Renie uruchomił Co znowu Renia? Nic Reniu, jest fajnie i luzik
|
|
|
|
|
|
|
Marcin1993
Go
|
Już wiem kim jest admin.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcin1993
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Już wiem kim jest admin. Ty zawsze wchodzisz do kogoś do domu, plujesz mu po kątach, obrażasz gospodarza i jego gości, a potem załatwiasz się na wycieraczkę, czy tylko na tym forum tak się zachowujesz? Cool Coś ci twoja dieta (jaka by ona nie była) nie służy, bo jak to mówi stare przysłowie: "Byle co jesz i byle co gadasz"
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Oj, ktoś tu używa zdań wyrwanych z kontekstu...
|
|
|
|
|
|
|
|