|
Gavroche
|
Miałem już wcześniejsze podejrzenia, ale dziś mam pewność. Od chudego białka solo boli mnie żołądek. Może nie jest to ból, ale takie mulenie i dyskomfort i leży toto godzinami. Za często nie jem chudego mięsa czy twarogu, ale czasem w gościach coś opitolę. Dzisiaj zraziki solo z chudziutkiej wołowinki i efekt po godzinie, brzuch wywalony i jakieś takie dziwne jazdy. Pewno jakbym zapił śmietanką, albo ze 2 ziemniory w maśle dorzucił, to nic by nie było, a tak jest dziwnie. Jak ktoś ma kłopoty z żołądkiem to radzę uważać na chude białko i profilaktycznie dowalić do niego tłuszczu czy cukru.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Miałem już wcześniejsze podejrzenia, ale dziś mam pewność. Od chudego białka solo boli mnie żołądek. Zasadniczo można to też wykoncypować po 40-stu miesiącach na Ziemi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Można też walnąć że cztery piwka i będzie git.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Cztery złote piwa i biały ser spływa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja cztery bez sera, bo nie chcę sobie komplikować
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Powinni w procedury medyczne wdrożyć, bo po tabletkach przecie można. .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wczoraj w nocy znowu była łapanka. Z kim nie rozmawiam, to każdy jest za kontrolą trzeźwości - duże dzieci, co bacika potrzebują nad sobą.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Za wypadek po świadomym piciu skutkujący śmiercią, lub trwałym kalectwem ofiary / ofiar gilotyna, krzesło el, szubienica e.c.t. Do wyboru, co kto woli. I zero kontroli. Po jakimś roku problem się zmarginalizuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pijaństwo na drogach to żaden problem statystyczny, ponieważ jak raz na pół roku pijak kogo zabije, to robią sensację, ale jak codziennie kilka osób ginie na pasach zabitych przez trzeźwych, a to cisza...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
I 75% kobikom zamienić prawko na kartę rowerową, bo ostrzegam na forum, że jak mi kiedy nerwy puszczą, to zepdchnę w pole. Jedna panikara i pięć km. korka do ronda!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Najgorzej to jeżdżą stare dziadki w czapkach na oczach... Jeszcze "zaćpani" lekami... Też, ale sms-ów nie piszą, i szminki na otworze gębowym nie rozmazują. To nie banialuki, a szczera prawda.! A jak po esce "pędzi 50 km/ h i z paska na pasek bo nie wie, do której kumy na ploty skręcić,...to ja wymiękam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Statystycznie 2 na 200 fiu - bźdiu.!!! Ale przyznaję rację, że dziadki gorsze, choć i babcie się trafiają (bezkompleksowe!!!).
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo im się często hamulec z gazem plącze... Ale fakt, że jak w kapeluszu, albo w czapce za kierownicą, to trzeba uważać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Statystycznie 2 na 200 fiu - bźdiu.!!! Ale przyznaję rację, że dziadki gorsze, choć i babcie się trafiają (bezkompleksowe!!!). Młode dziewczyny też jeżdżą różnie... a chłopcy jak szaleni...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Otóż to! Cały czas gaz do dechy!
|