Strony: [1] 2 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Co o tym myśleć (Przeczytany 32921 razy)
|
Marcin1993
Go
|
Witam. Mam kolegę, który ma trądzik i je dużo słodyczy tak jak ja kiedyś. Zapytał się mnie, czy mu pomogę. Odpowiedziałem, aby spróbował diety optymalnej. Ja się wyleczyłem z trądziku jedząc dużo żółtek. Kolega mówi, że nie zrezygnuje ze słodyczy. Ma wiedzę, którą mu przekazałem odnośnie diety ale nie chce z niej skorzystać. Nie próbowałem go namawiać, wiem, że nie może mnie zrozumieć i tej wiedzy, którą przekazuje dr. Kwaśniewski. Moim zdaniem słodycze, cukier to takie samo uzależnienie jak papierosy czy alkohol. Co myślicie?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
No i kolega ma rację. Z wszystkiego ma zrezygnować? To po co żyć?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najlepiej olać gościa, bo się obrazi, a po co z siebie "nawiedzeńca" robić. To najgorszy z możliwych przypadków, gdy daje się skuteczne rozwiązanie, które wydaje się "głupie".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja jeszcze nikogo nie przekonałem (nawet własnej żony ) i jestem pełen podziwu, że niektórzy potrafią.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Przekonał, nie przekonał, ale grzechem śmiertelnym jest skrywanie tej wiedzy tylko dla siebie. Przede wszystkim skąd się wzięła, kto ją stworzył, jak ją odnaleźć.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Witam. Mam kolegę, który ma trądzik i je dużo słodyczy tak jak ja kiedyś. Zapytał się mnie, czy mu pomogę. Odpowiedziałem, aby spróbował diety optymalnej. Ja się wyleczyłem z trądziku jedząc dużo żółtek. Kolega mówi, że nie zrezygnuje ze słodyczy. Ma wiedzę, którą mu przekazałem odnośnie diety ale nie chce z niej skorzystać. Nie próbowałem go namawiać, wiem, że nie może mnie zrozumieć i tej wiedzy, którą przekazuje dr. Kwaśniewski. Moim zdaniem słodycze, cukier to takie samo uzależnienie jak papierosy czy alkohol. Co myślicie?
A trądzik to "pikuś" należy trochę poczekać na "efekty specjalne", boście jeszcze młodzi i czasu na zmarnowanie zdrowia macie od groma (powiedzmy...). Czego szczerze NIE życzę!
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Trądzik może być tym pierwszym sygnałem, że nasze "paliwo" jest nieprawidłowe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że w necie piszą, że trądzik jest po homoseksualizmie i samogwałcie, a do tego wiadomo, jak Onan skończył.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
E tam, orgazm może pomóc w likwidacji trądziku. Niezależnie jak jest wywołany.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Samo wspomnienie o nim wywołuje uśmiech na buźce.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Samo wspomnienie o nim wywołuje uśmiech na buźce.
Ja dlatego lubię sie śmiać
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to odruch warunkowy wielokrotnie wzmocniony!
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
My tu się uśmiechamy warunkowo, bezwarunkowo a zrozpaczony kolega Marcina nie chce na "gębę" uwierzyć w skuteczność żywienia optymalnego na poprawę wyglądu skóry. Ja 20 lat temu nie chciałam uwierzyć, że żółtkami leczy się miażdżycę. Teraz, po przeczytaniu wszystkich książek Dr Kwaśniewskiego i sprawdzeniu na sobie, wiem, że żyłam w błędzie.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
My tu się uśmiechamy warunkowo, bezwarunkowo a zrozpaczony kolega Marcina nie chce na "gębę" uwierzyć w skuteczność żywienia optymalnego na poprawę wyglądu skóry. Ja 20 lat temu nie chciałam uwierzyć, że żółtkami leczy się miażdżycę. Teraz, po przeczytaniu wszystkich książek Dr Kwaśniewskiego i sprawdzeniu na sobie, wiem, że żyłam w błędzie.
Mój kolega też nie chciał mi "zaufać" A w zeszły piątek obcieli mu prawą pod kolanem. I nadal mi nie wierzy.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Doktor wielokrotnie twierdził, potrzebna jest wiedza, nie wiara. Wiedza o żywieniu optymalnym opracowana przez Doktora Kwaśniewskiego powinna być prowadzona do szkół.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
My to wiemy, ale Farmacja nie pozwala...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2 3 4
|
|
|