Radomiak
Go
|
Ale ktoś, kto chce z czyjejś wiedzy skorzystać musi temu komuś, delikatnie mówiąc, zaufać... No chyba, że sam do czegoś dojdzie, co już raczej jest mało prawdopodobne. Ja też muszę uwierzyć że dr.J.K. ma rację!!!
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A "wiem", to mogę stwierdzić, jak na własnym grzbiecie przećwiczę, bo ani lekarzem, ani biochemikiem nie jestem. A przećwiczyłem już dwa razy, to i drugi raz mogę powiedzieć, że wiem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Myślałem że się ten wątek o śmianiu rozwinie, ale pewnie farma znowu nie pozwala.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Młodzież uświadamiać trzeba w temacie talerza, w tych spod spudniczek to odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
My tu się uśmiechamy warunkowo, bezwarunkowo a zrozpaczony kolega Marcina nie chce na "gębę" uwierzyć w skuteczność żywienia optymalnego na poprawę wyglądu skóry. Ja 20 lat temu nie chciałam uwierzyć, że żółtkami leczy się miażdżycę. Teraz, po przeczytaniu wszystkich książek Dr Kwaśniewskiego i sprawdzeniu na sobie, wiem, że żyłam w błędzie.
I super, Ale o uśmiechu na buzi ciekawsze, i jakie zdrowe
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Młodzież uświadamiać trzeba w temacie talerza, w tych spod spudniczek to odwrotnie. A kto ma robić???
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Wyż demohraficzny?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na trądzikach to ja sie nie znam, ale spódnice, to wiem że muszą byc z przewiewnego materiału
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Jarek, tak sobie myślę, że "Która krowa dużo ryczy, mało mleka daje". Ktoś kto Cię nie zna może pomyśleć o Tobie, że uganiasz się za spódniczkami a Ty przecież się ich boisz.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I to jak sie cykam. A gdzie mieszkasz?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Już się nie cykasz, że o adres pytasz?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Już się nie cykasz, że o adres pytasz?
Cykam, czy dostane
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcin1993
Go
|
Hehe , fajna konwersacja się zrobiła
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Widzisz? Im starsza, tym mniej poważna. Ja wciąż się upieram przy tym, że organizm jest zdolny do samo oczyszczenia. Ale po co ta zbędna robota, wystarczy się nie zaśmiecać.
|
|
|
|
|
|
|
|