Autor
|
Wtek: Spotkanie w Ciechocinku - 2 września 2017 (Przeczytany 103286 razy)
|
vvv
Go
|
wymyśliłem nową "formułę energetyczną", którą rozwinę. Formuła jest niezwykle prosta i w zasadzie uniwersalna. Jak waga cielna przed żarciem wskazuje więcej niż przed poprzednim żarciem to znaczy, że jeszcze nie czas.No może tylko chuda kawa, sok pomidorowy i takie-tam podobne nic. Paszczę można zawsze natłuszczać olejem z rośliny jadalnej na surowo, czy wiórkiem masła, to niczego nie narusza i nie zmienia. Formuła jest fizyczna więc prawa fizyki zapewniają 100% gwarancję.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
wymyśliłem nową "formułę energetyczną", którą rozwinę. Formuła jest niezwykle prosta i w zasadzie uniwersalna. Jak waga cielna przed żarciem wskazuje więcej niż przed poprzednim żarciem to znaczy, że jeszcze nie czas.No może tylko chuda kawa, sok pomidorowy i takie-tam podobne nic. Paszczę można zawsze natłuszczać olejem z rośliny jadalnej na surowo, czy wiórkiem masła, to niczego nie narusza i nie zmienia. Formuła jest fizyczna więc prawa fizyki zapewniają 100% gwarancję. Dobre!
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Ale przed, czy po sikaniu? Bo to średnio na dobę ponoć półtora kg wychodzi... Też dobre! Czyli może jednak nie wyważać otwartych drzwi. Podsumowanie całej doby. Bilans. Jak w piosence: "...pero, pero, bilans musi wyjść na zero", bo jak nie wychodzi, to nie jest bilans.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zdrowy nie powinien się w ogóle bilansować, no chyba, że jest jednak "źle zdiagnozowany"... Przypominam, że z produkcji tlenku węgla(IV) organizm nie pozyskuje energii, więc udawadnianie, że węgiel z wodą (węglowodany) lepiej wykorzystuje tlen, niż węgiel z wodorem (kwasy tłuszczowe) jest nic nie wnoszącą do stanu faktycznego "sztuką dla sztuki", albowiem w dwutlenku węgla nie ma tlenu wciąganego przez płuca w przeciwieństwie do powstałej wody na łańcuchu oddechowym... Ale ja nie o tym chcę rozważać w Ciechocinku, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zdrowy nie powinien się w ogóle bilansować, no chyba, że jest jednak "źle zdiagnozowany"... Przypominam, że z produkcji tlenku węgla(IV) organizm nie pozyskuje energii, więc udawadnianie, że węgiel z wodą (węglowodany) lepiej wykorzystuje tlen, niż węgiel z wodorem (kwasy tłuszczowe) jest nic nie wnoszącą do stanu faktycznego "sztuką dla sztuki", albowiem w dwutlenku węgla nie ma tlenu wciąganego przez płuca w przeciwieństwie do powstałej wody na łańcuchu oddechowym... Ale ja nie o tym chcę rozważać w Ciechocinku, jakby co. Inna formuła...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, że taniej, ale niesprawiedliwie i w tym sęk.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale mam jazdę! Znaczy kłopot, bo jak tu wytłumaczyć coś zawiłego w prosty, zrozumiały sposób, bez tego "bełkotu" naukowego? Ale mam wenę (co bardzo mnie dziwi, bo dawno nic nie pisałem dłuższego),więc bez obaw.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
"niewidzialna ręka rynku"
'''niewidzialna rynka rynke myje'''
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myje i się nie mydli...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie jest dobrze! Jakbym się rozgadał, to wyjdzie z 5-8h albo ze dwa razy dłużej, ale kto wytrzyma coś takiego! Jakoś muszę się pilnować, aby w godzinie się zmieścić
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie jest dobrze! Jakbym się rozgadał, to wyjdzie z 5-8h albo ze dwa razy dłużej, ale kto wytrzyma coś takiego! Jakoś muszę się pilnować, aby w godzinie się zmieścić Ale spoko, bo jutro grają.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jutro, jutro...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakie pyszne do kawy! Ale jakby tak zamienić tłuszcz z węglowodanami, to wspaniałe syndromy metaboliczne by powodowały u łasuchów. I to z "niewiadomych powodów", bo takie zdrowe składniki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|