Autor
|
Wtek: Spotkanie w Ciechocinku - 2 września 2017 (Przeczytany 103457 razy)
|
|
jukor
Go
|
No popatrz, parę dni tu nie zaglądałem i takie poważne zmiany zaszły? Komu przekazałaś pałeczkę?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja pierdziule, ale oświecona przyjechałaś
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Data zgodna z rozpoczęciem roku szkolnego. O Ostrzycach piszesz w czasie przeszłym, już nie organizujesz?. A co do żółtek, to coś w tym chyba musi być. Jadłem pięć, to nie było tak źle, teraz siedem, osiem i zapominam o tym i owym. Cebulę mogę kupić, ale grzybów zbierać nie można. A pieczarki to nie grzyby.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Ten brokat jest gorszy niż pestki moreli
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przecież to się można zachłysnąć od tego instagramu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! Otomin też na "o".
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Był miły weekend ale szybko się skończył. Pozdrawiam serdecznie wszystkich czytających, którzy byli na spotkaniu, a tych nie czytających też. A dla tych co nie byli, krótka relacja: No więc, Admin jest w formie i mógł praktycznie do wieczora mówić, ale po godzinie zaczęli się już wiercić więc trzeba było zarządzić przerwę na kawę z sernikiem (a jak ). Potem zaczął znowu mówić i nie miał ochoty kończyć. W końcu po kolejnej godzinie przestał i już była nadzieja na koniec, ale zaczęli zadawać pytania, na które Admin wyczerpująco odpowiadał. Już myślałem, że to się nigdy nie skończy, ale skończyła mu się woda mineralna i chyba mu zaschło w gardle, bo zarządził koniec. A cały referat można skrócić do jednego zdania - unikaj ŻrO, nie głosuj na PiS, szanuj rodzinę jak siebie samego i zachowuj się przy stole jak człowiek.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze dr Agada Płowecka mówiła o nowym spojrzeniu na leczenie chorób nowotworowych. O nieskuteczności chemioterapii. Bardzo ciekawie. Opierała się na treści książki "Rak nie jest chorobą". Organizm sam się leczy, tylko trzeba mu zapewnić optymalne ku temu warunki....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Był miły weekend ale szybko się skończył. Pozdrawiam serdecznie wszystkich czytających, którzy byli na spotkaniu, a tych nie czytających też. A dla tych co nie byli, krótka relacja: No więc, Admin jest w formie i mógł praktycznie do wieczora mówić, ale po godzinie zaczęli się już wiercić więc trzeba było zarządzić przerwę na kawę z sernikiem (a jak ). Potem zaczął znowu mówić i nie miał ochoty kończyć. W końcu po kolejnej godzinie przestał i już była nadzieja na koniec, ale zaczęli zadawać pytania, na które Admin wyczerpująco odpowiadał. Już myślałem, że to się nigdy nie skończy, ale skończyła mu się woda mineralna i chyba mu zaschło w gardle, bo zarządził koniec. A cały referat można skrócić do jednego zdania - unikaj ŻrO, nie głosuj na PiS, szanuj rodzinę jak siebie samego i zachowuj się przy stole jak człowiek. Dodam jeszcze, że Tomasz mówi coraz bardziej w sposób przystępny dla ogółu, coraz mniej jest tych acetylocośtam Wszyscy słuchali z zaciekawieniem. Pytań było sporo... Jeszcze wymienił jakim szczepieniom warto poddać dziecko, a jakich lepiej unikać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A mineralna była z kranu, bo kranówa jest smaczniejsza w Ciechocinku niż woda z pet...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, w końcu to Uzdrowisko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W Żywcu tez mają spoko kranówę. Wiem bo akurat w sobotę uzupełniałem suplementację krzemową Żywcem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|