Teresa Stachurska
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
B:T:W idealne. A ten kolagen, to sÄ
skĂłrki wieprzowe?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
I wszystko jasne...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
To ile trzeba tego wlaÄ do bigosu?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bigosik nadal letni, czy juĹź ostygĹ? Pewnie porcje w zamraĹźalniku wylÄ
dowaĹy... Albo goĹcie pomogli...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
A ten kolagen, to ... ma gorszy skĹad aminokwasowy niĹź gluten. I nim siÄ zacznÄ
niektĂłrzy rechotaÄ, co teĹź ten "zĹy owoc" napisaĹ - radzÄ zajrzeÄ do tabel i zwrĂłciÄ szczegĂłlnÄ
uwagÄ na zawartoĹÄ aminokwasĂłw egzogennych. TĹumaczyÄ, ani wyjaĹniaÄ nie mam zamiaru, jakby co. Ale chleb ze smalcem nie jest taki zĹy, jak niektĂłrzy "dumajÄ
"...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
e-bigosik
« Odpowiedz #10 : 2017-08-26, 19:22:54 » |
|
gorszy skĹad aminokwasowy Wydziwianie, najwaĹźniejszy jest wodĂłr im sĹabiej zwÄglony tym lepiej.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
WodĂłr do niczego, lepiej mieÄ maszynÄ jÄ
drowÄ
.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
e-bigosik
« Odpowiedz #14 : 2017-08-26, 19:39:27 » |
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|