Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Pasztet wieprzowy mój (Przeczytany 9776 razy)
|
Teresz
Go
|
Pasztet wieprzowy
646 mięso z golonka bez skóry 600g boczek surowy 200g wątróbki drobiowe 150g marchew 120g seler 10g czosnek 120g cebula 20g pietruszka zielona 100g smalec Przyprawy w/g upodobań
Mięsa zmielić bez wątróbki .na patelnię dać smalec, mięso i rozdrobnione warzywa i przyprawy. podpiec do wyparowania wody Dodać wątróbkę i pietruszkę ,następnie zblędować na gładką masę. Przełożyć do foremki 20cm/30cm Piec 180C godzinę
Całość B 186 T 531 W 18.6
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|
|