Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo to długie, za długie. Ale rozumiem, że chodzi o to zdanie: - wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę. Paracelsus.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Doktor wyjaśnił temat dogłębnie i jest to gdzieś na wwwDr
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, układ współczulny.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kiedyś na forum Towarzystwa Kultury Świeckiej Admin chorował na nowotwór płuc i pisał że w szpitalach spotyka z taką chorobą osoby które paleniem bezpośrednio ani nawet pośrednio się nie zajmowały. Miał to za więcej niż zaskakujące. Szkoda że nie przeżył. Tamtego forum też nie ma, hakerzy je zniszczyli.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszędzie jest to samo...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak to dobrze, że mam oryginalne pliki w wysokiej jakości i wizji i dźwięku. Nie przepadnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
pliki w wysokiej jakości na - "wtrącone" - "ryby-ryż" wpadłem sam, na "typu Churchill" dopiero po konsultacji z napisami. Fajnie, że Renia nie słyszy różnicy pomiędzy wma i mp3 to znaczy, że nie przesadziłem z obróbką.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I do tego treściwa...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z pewnością. Ale mnie nie dotyczy, to szczegółowo nie analizuję...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Z pewnością. Ale mnie nie dotyczy, to szczegółowo nie analizuję... BoŻO nie dotyczy tego co tłusto nie jada, a spadki na giełdzie tego co akcji nie ma, a cena benzyny tego co na rowerze po chleb jedzie, tylko premiera broszka dotyczy każdego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|