Autor
|
Wtek: 50 kg mniej, cukrzycy i nadciśnienia też już nie ma (Przeczytany 92594 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie widzę w tym nic alarmującego, a jedynie potwierdzenie pewnej naturalnej prawidłowości.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale na oleju? Wolę posmarować tłuszczem paszczę niż utleniać go na patelni. Wolę dodać tłuszcz do gotowej potrawy niż utleniać go na patelni. Wolę dusić pod przykryciem w atmosferze pary niż utleniać na patelni. Jak nie ma gotowej potrawy, wolę posmarować paszczę tłuszczem niż gumą do żucia. Po czasie, po maśle chucha się gorzej niż po oleju słonecznikowym. Lubię czas - jest moim sprzymierzeńcem. Tłuszcz niejadany na surowo jest niejadany. Tłuszcz jadalny na surowo jest jadalny na surowo. Produkt niejadalny samodzielnie jest niejadalny. (można spalać sód w chlorze, ale w zasadzie po co)
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Jarku, dlaczego wciąż mnie "atakujesz"? Inne tematy Cię nie interesują, tylko moja osoba? Wiem, że o mnie piszesz, bo nikogo innego się tutaj nie czepiasz...
Reniu wątpię, by ciebie miał na myśli bo przecież ty dużo spacerujesz, to też rodzaj gimnastyki i to bardzo zdrowej, bezpiecznej. Masz też urządzenie do ćwiczeń w domu, o czym Jarek doskonale wie. Pewnie miał na myśli kogoś innego
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale Renia jest przeciwnego zdania...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Jarku, dlaczego wciąż mnie "atakujesz"? Inne tematy Cię nie interesują, tylko moja osoba? Wiem, że o mnie piszesz, bo nikogo innego się tutaj nie czepiasz...
Reniu wątpię, by ciebie miał na myśli bo przecież ty dużo spacerujesz, to też rodzaj gimnastyki i to bardzo zdrowej, bezpiecznej. Masz też urządzenie do ćwiczeń w domu, o czym Jarek doskonale wie. Pewnie miał na myśli kogoś innego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu wątpię, by ciebie miał na myśli bo przecież ty dużo spacerujesz, to też rodzaj gimnastyki i to bardzo zdrowej, bezpiecznej. Masz też urządzenie do ćwiczeń w domu, o czym Jarek doskonale wie. Pewnie miał na myśli kogoś innego Mało znasz Jarka...Tylko Renia, Renia i Renia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale Renia jest przeciwnego zdania... A kogo jeszcze Jarek się czepia? Jakie tematy porusza?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Reniu wątpię, by ciebie miał na myśli bo przecież ty dużo spacerujesz, to też rodzaj gimnastyki i to bardzo zdrowej, bezpiecznej. Masz też urządzenie do ćwiczeń w domu, o czym Jarek doskonale wie. Pewnie miał na myśli kogoś innego Mało znasz Jarka...Tylko Renia, Renia i Renia... "Mężczyzna, który zwraca uwagę na jedną kobietę lub na jedną tylko nie zwraca uwagi nasuwa to samo podejrzenie"
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale Renia jest przeciwnego zdania... A kogo jeszcze Jarek się czepia? Jakie tematy porusza? Bo ja jestem od wynoszenia z tego forum, a Ty od wnoszenia. Mi sie podoba
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Reniu wątpię, by ciebie miał na myśli bo przecież ty dużo spacerujesz, to też rodzaj gimnastyki i to bardzo zdrowej, bezpiecznej. Masz też urządzenie do ćwiczeń w domu, o czym Jarek doskonale wie. Pewnie miał na myśli kogoś innego Mało znasz Jarka...Tylko Renia, Renia i Renia... "Mężczyzna, który zwraca uwagę na jedną kobietę lub na jedną tylko nie zwraca uwagi nasuwa to samo podejrzenie" Dokładnie. A ona tylko męża w oknie wypatruje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale na oleju? Wolę posmarować tłuszczem paszczę niż utleniać go na patelni. Wolę dodać tłuszcz do gotowej potrawy niż utleniać go na patelni. Wolę dusić pod przykryciem w atmosferze pary niż utleniać na patelni. Jak nie ma gotowej potrawy, wolę posmarować paszczę tłuszczem niż gumą do żucia. Po czasie, po maśle chucha się gorzej niż po oleju słonecznikowym. Lubię czas - jest moim sprzymierzeńcem. Tłuszcz niejadany na surowo jest niejadany. Tłuszcz jadalny na surowo jest jadalny na surowo. Produkt niejadalny samodzielnie jest niejadalny. (można spalać sód w chlorze, ale w zasadzie po co) Niektóre rzeczy się jednak nie zmieniają. Nadal inspirujesz jak cholera.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Skubana ma taką wiedzę, ale o endorfinach nawet słowa nie piśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Skubana ma taką wiedzę, ale o endorfinach nawet słowa nie piśnie. Nie karmić trolla?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|