Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: Nie wiedziałam, że ozdrowieję (Przeczytany 14639 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo ciekawe, to też: "Życie sexualne tez sie poprawiło, zaczelam miec chęć na wiecej i częściej..." "Z mezem rozwiodlam sie dwa lata temu".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo ciekawe, to też: "Życie sexualne tez sie poprawiło, zaczelam miec chęć na wiecej i częściej..." "Z mezem rozwiodlam sie dwa lata temu". Jakieś wnioski?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cukrzyca to choroba wieloukładowa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo ciekawe, to też: "Życie sexualne tez sie poprawiło, zaczelam miec chęć na wiecej i częściej..." "Z mezem rozwiodlam sie dwa lata temu". Jakieś wnioski? Cukrzyca to choroba wieloukładowa. Dokładnie tak... A może nie o to chodziło...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A ja zwróciłem uwagę na te niepokojące zmiany nastrojów, niby spowodowane pełnią księżyca. "Nadprzyrodzone właściwości umysłu"- brzmi tajemniczo
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo ciekawe, to też: "Życie sexualne tez sie poprawiło, zaczelam miec chęć na wiecej i częściej..." "Z mezem rozwiodlam sie dwa lata temu". Wszystko przed Tobą Reniu
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jakie "piwo" - taka skórność, fluoryzezowane (no przecież nie z deszczówki) popłuczyny zbożowe, czasami tak dają.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bez przesady Reniu, ale w życiu różnie bywa, a może i Ciebie(więcej się chciało) wynagrodzi
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jakie "piwo" - taka skórność, fluoryzezowane (no przecież nie z deszczówki) popłuczyny zbożowe, czasami tak dają. To nie pij takiego. Dają lepsze, ale zostawiam dla sieie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakie "piwo" - taka skórność, fluoryzezowane (no przecież nie z deszczówki) popłuczyny zbożowe, czasami tak dają. Jak się piwa nawarzy, tak trzeba je wypić...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przeważnie ci co piwa naważą, to nieźle na tym zarabiają i bez picia.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Cosik mi się uwidziało że w tym wątku było napisane, że należałoby spuścić wodę...., ale już nie widzę. Widocznie to był tylko sen. Ja bym też chciał wiedzieć, jak edytować lub usunąć własny opublikowany wpis, kiedy się się zorientuję po niewczasie że chlapnąłem cos bez należytego pomyślunku.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma problemu, jak gwiazdki zmienią się na zielone.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja takiej funkcji nie potrzebuję, lubię siebie.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Aaaaaa, na awans na "starszego kapitana" trzeba sobie zasłużyć. Potem już za zasługi można sobie czasami "chlapnąć" jęzorkiem bezkarnie. Pozazdrościć. Trzeba się pilnować, nie ma rady.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|