administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I to przypomnienie dla wszystkich mam, że oficjalnie nauka udowodniła, że dzieciom nie należy dawać jajek, bo chłopcom przyrodzenie, a dziewczynkom cycki nie urosną - no piękne przecież! I godne szerokiej popularyzacji.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To oczywiste, na cycki najlepsza jest piętka od chleba.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Taa!? Chyba bułki.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ja mam cały ten pakiet i nie jest to tak zabawne jak mogłoby się wydawać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Taa!? Chyba bułki.
Kwestia gustu, ale ponoć rozmiar nie ma znaczenia...
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Go
|
Vigo - byłem u Głowackiego. Zrobił na mnie dobre wrażenie, aczkolwiek nie trafiliśmy chyba z diagnozą. W trakcie i po leczeniu nie było praktycznie żadnej zmiany. Po środku przeciwgrzybiczym polecił, tak jak Admin, probiotyk. Biorę do teraz. Objawy się zmieniły, ale czy na lepsze, to nie powiem. Do uczucia zmęczenia i nieustającego napięcia zdążyłem już przywyknąć. Teraz odczuwam pobudzenie, ale wszystko jest jak za szybą i przez mgłę. Z racji mojej pracy nie bardzo mam kiedy się do niego znowu wybrać, więc czekając na okazję kombinuję sam, co innego mogę robić?
powtórzę się jeszcze raz: peptyd BPC-157 (uk peptides w google). Tego Ci raczej żaden lekarz nie poleci, a sluzówkę jelita zregeneruje Ci na tip top, nic innego tak dobrze Ci nie zrobi . Przy okazji jeśli masz propblemy ze stawami to o nich zapomnisz. Tak było u mojej teściowej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja mam cały ten pakiet i nie jest to tak zabawne jak mogłoby się wydawać. Anulko, czy uczulenie na jakieś produkty musi być nieodwracalne, czy może minąć? Pytam się z ciekawości, bo na nic nigdy nie byłam uczulona...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pytam się z ciekawości, bo na nic nigdy nie byłam uczulona...
Doprawdy? A mnie się zdaje, że jedno uczulenie to Ci jakoś przeszło...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pytam się z ciekawości, bo na nic nigdy nie byłam uczulona...
Doprawdy? A mnie się zdaje, że jedno uczulenie to Ci jakoś przeszło... Chyba niejedno...ale nie na produkty spożywcze...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nie Brzytwa Ockhama?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Brzytwa by się nie odezwała.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Brzytwa by się nie odezwała. Kto tam ją wie... z brzytwą nie ma żartów...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej profilaktycznie powycinać co się da...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prostatę u kobiet? Chociaż teraz wszystko jest możliwe... Trzecia płeć...
|
|
|
|
|
|
|
|