Autor
|
Wtek: Spora utrata wagi (Przeczytany 203003 razy)
|
madre
Go
|
Przykład kierunkowego wypasu, czyli jak z wojownika zrobić niewolnika (zastąpić chude mięso zdrowymi warzywami )
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tyson dobra reklama, można spać spokojnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Świetnie, tylko po co zaraz tak się czepiać wegetarian, skoro miliardy badań naukowych "udowodniły", że mięso czerwone jest trujące i powoduje raka. A IŻiŻ zaleca dietę 5*wio jako jedynie słuszną.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Może jednak usunąć tego misia Tysona? A bo to mnie coś tknęło i podszeptuje, że może to niektóre panie lubujące się w przytulaniu do misiów, bezrefleksyjnie zainspirować do wypasów swoich brzydszych brutali w kierunku Misiów Puchatków skorych bezzwłocznie wypełniać każdy ich kaprys. Z drugiej strony może to być przestroga dla jeszcze niezniewieściałych niedźwiedzi Gryzli (ale nie łykali ), aby nie pozwolili sobie być karmieni paszą roślinożerców przez swoje piękniejsze połówki w zakamuflowanym celu miękkiej tresury (wiadomo, że trzeba sobie wychować). Ale ja niewładny skasować, więc łaska admina zdecyduje.
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Zrobiłem sobie badanie enzymów trzustkowych, amylaza wyszła w normie. ( krew 59 U/L, ilościowe oznaczenie amylazy w moczu 38 U/L) Lipaza w sumie też. Myślałem, że tej lipazy będzię trochę więcej, mam 22 U/l, a niby norma 8-78. Chociaż różne mają te normy, co w sumie dziwne, bo są i do 160 U/L . Cóż, trzeba będzie konsumować trochę więcej jedzenia zawierającego ten enzym. Pewnie awokado, orzechy i może jaka ciecierzyca - przynajmniej na początku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chłopie, po pierwsze po co Twojemu organizmowi wysoki poziom lipazy, skoro jesteś na diecie Ww?! Po drugie enzymy to są białka i normalnie się strawią w żołądku, więc nie zadziałają. Naprawdę chcesz sobie zaszkodzić takim pieprzeniem się z "normami"? Zespół Munchhausena? Ech, już się lepiej nie odzywam.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Dlaczego niedorozwinięty?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale Samson w ścierwie lwa na pustyni też znalazł miód, choć lwie ścierwo to nie maszyna jądrowa naturalnie, choć też na pustyni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|