Gavroche
|
Unikaj lekarzy i dietetyków jak ognia. I tak masz nawkręcane w dyńce zabobonów.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spokojnie, tutaj specjaliści się nie mylą.
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Skierowanie jest, ale też myślę, że mogę poczekać. Jestem pewnie teraz na etapie odbicia się od dna Już od jakiś 3-4 dni czuje, że jest lepiej
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
wiadomoci: 120
|
Ukko, po kuracji już jesteś? zdecydowałeś się na ktoryś z tych produktów?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prawidłowa struktura bakterii jelitowych, to klucz do naturalnej suplementacji witaminowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
wiadomoci: 120
|
"mogą być przyczyną rzadkich przypadków zakażeń, to jednak udokumentowany związek infekcji układowych ze spożyciem probiotyków nie jest liczny i dotyczy przede wszystkim pacjentów z istniejącymi już poważnymi schorzeniami"
Czyli pół Polski, a w szczególności ci, którzy próbują się ratować dietą optymalną
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
próbują się ratować
Bo przy ratowaniu to jest tak, że nie ma czasu na próbowanie, trzeba od razu zrobić wszystko jak należy, czyli na palcach stonogi można policzyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"mogą być przyczyną rzadkich przypadków zakażeń, to jednak udokumentowany związek infekcji układowych ze spożyciem probiotyków nie jest liczny i dotyczy przede wszystkim pacjentów z istniejącymi już poważnymi schorzeniami"
Czyli pół Polski, a w szczególności ci, którzy próbują się ratować dietą optymalną
Z każdym oddechem i posiłkiem wprowadzasz sobie żywe mikroorganizmy do organizmu i nic się nie dzieje. Ale jak się ma pecha to i w drewnianym kościele cegła na łepetynę zleci.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kapsułki?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeśli kto lubi głupio pieniądze wydawać to są perfekcyjne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kapsy z suszonym sokiem z kiszonej kapusty? Znanej firmy jest produkt taki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli kto lubi głupio pieniądze wydawać to są perfekcyjne. Aha...
|
|
|
|
|
|
|
|