Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic dodać nic ująć...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Najbardziej spodobało mi się to "nie mam ambicji żeby zbawić świat"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja chciałam...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ja trochę też, dlatego podoba mi się podejście tej kobiety- rozsądek od samego początku
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja musiałam się przekonać... Ale jest kilka osób, które przeze mnie skorzystały z DO. A dzisiaj nasz Oliwier powiedział, że teraz w te dni wolne i w ferie będzie codziennie żółtka jadł. I to mnie też cieszy... (Jak chodzi do szkoły to je sześć sadzonych na maśle naraz, ale niestety nie codziennie).
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Pewnie, że cieszy. Ja też lubię pomagać, wiele osób do mnie pisze z prośbą o pomoc i nigdy nie odmawiam. Rozumiem, że początki mogą być trudne, nawet pomimo przeczytania książek Doktora.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak. Ale są osoby, które sobie z DO nie radzą, chorują, a książek dr Kwaśniewskiego nie chcą przeczytać... Przeczytają różne rady, różnych autorów z internetu i tworzą "nową dietę".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tylko dziękować że takie osoby są, co sobie nie radzą, bo można kwitnąć z zachwytu nad sobą.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Tak. Ale są osoby, które sobie z DO nie radzą, chorują, a książek dr Kwaśniewskiego nie chcą przeczytać... Przeczytają różne rady, różnych autorów z internetu i tworzą "nową dietę". A to już ich problem, skoro się czytać nie chce. Ja w pierwszych słowach zawsze zachęcam do przeczytania książki, a na wabia wrzucam link do Krótkiej Instrukcji Człowieka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I to jest błąd, bo na wabia powinnaś na głos ten tekst z linku przeczytać, bo później niedomówienia i nieścisłości są, jak się na link nie kliknie i samemu nie przeczyta...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A najlepiej jeszcze z łyżką chodzić z tyłu, za delikwentem, i karmić zgodnie z zasadami
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przecie trzeba pomagać, na duszy lżej będzie. A jeśli delikwent w zaparte idzie, to dla zdrowia jeszcze lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A najlepiej jeszcze z łyżką chodzić z tyłu, za delikwentem, i karmić zgodnie z zasadami Jasne, jak się bierze dodatkowe obowiązki, to nie ma zmiłuj.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|