Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: Sprawdźcie (Przeczytany 47477 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To wpłynie na wielu ludzi. Prawda o Diecie Optymalnej będzie ujawniona i upowszechniona... Ale stopniowo (tak uważam) coraz więcej osób będzie się do niej przekonywać i uwierzy w wielkie oszustwo, którym nas do tej pory karmiono... Szkoda, że przejściowo mało będzie produktów zalecanych na DO...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To wpłynie na wielu ludzi. Prawda o Diecie Optymalnej będzie ujawniona i upowszechniona... Ale stopniowo (tak uważam) coraz więcej osób będzie się do niej przekonywać i uwierzy w wielkie oszustwo, którym nas do tej pory karmiono... Szkoda, że przejściowo mało będzie produktów zalecanych na DO... Ale nie będziecie (optymalni) mieli wroga, i żyć będzie trzeba w pogodzie ducha, bo winnego już nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Robiłam badanie ankietowe 480 maturzystów z Wejherowa. Okazuje się, że dla większości z nich jedzenie jest bardzo ważne, jedzą dużo warzyw i owoców, unikają tłustych potraw itd. itp...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Świetnie, dlatego trygonometrii, rachunku różniczkowego i liczb urojonych nie uczą solidnie przed maturą... Za to maturę z wiary chcą wprowadzić, dzięki truciu aluminium od najmłodszych lat.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Robiłam badanie ankietowe 480 maturzystów z Wejherowa. Okazuje się, że dla większości z nich jedzenie jest bardzo ważne, jedzą dużo warzyw i owoców, unikają tłustych potraw itd. itp...
Za dupsko pod mur i smalcem po oczach.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A także "firmówki" na kończynach, teksty "pieśni" hip-hopowych, i.t.p. A przy "ankiecie" młodzież trzy po trzy plecie,...i nie tylko młodzież.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
quote author=Radomiak link=topic=5414.msg507998#msg507998 date=1514625179] Czekaj tatka latka na dwie niedziele palmowe, co się do kupy zejdą...micha jest na peryferiach do 40-ki, mniej, więcej, babcie, wbrew pozorom, nie mają autorytetu, a matki myślą o innych "trudach" prozy życia. A wyjątki potwierdzają regułę. A dziedziczy się michę, i choć to nie moje spostrzeżenie, to rozwinę:- i ulega modzie. Co ma większą siłe przebicia od hipermarketu i mc-donalda na horyzoncie?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja też dawno temu robiłem ankiety, ale w swoim domu. Córka wie i nie neguje, tylko zastosować nie potrafi. Nauczyłem się z tym żyć, i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja też dawno temu robiłem ankiety, ale w swoim domu. Córka wie i nie neguje, tylko zastosować nie potrafi. Nauczyłem się z tym żyć, i tyle. Bardzo dobrze, każdy ma prawo przeżyć swoje życie po swojemu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za "dobrej zmiany" to nie jest już tak oczywiste!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, Dobra Zmiana odbudowuje obóz upadły po PRLu aby znowu wszystkim żyło się prawie i sprawiedliwie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne i nie dostatnio, tylko po równo...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale Naczelnik potrafi określić ludzkie potrzeby i wie co to jest mało, a co za dużo.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Świetny pomysł, od razu będzie wiadomo po której stronie stanąć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|