Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Znam takich, co pięćdziesiąt razy dłużej są na tym modelu odżywiania. I bardzo dobrze się mają.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wspaniale
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czy ja wiem? Dużo przykrości zaznali z tego powodu, więc nie jest to takie oczywiste.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Przykrości u nas chyba "dostatek", taka nasza uroda, czyli jej brak. Szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czy ja wiem? Dużo przykrości zaznali z tego powodu, więc nie jest to takie oczywiste. Jednak warto...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przykrości u nas chyba "dostatek", taka nasza uroda, czyli jej brak. Szkoda.
Tutaj nie chodzi "tylko" o uciechę z robienia komuś przykrości (zawsze się tacy znajdą), ale i o biznes...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Że Ciebie jeszcze "dobra zmiana" nie dostrzegła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wspaniale Teresa, jak przeczytałam ten tytuł wątku, to myślałam, że chodzi Tobie o to, że 2018 rok jest rokiem pięćdziesięciolecia odkrycia Diety Optymalnej... Miałam na myśli znaczący Jubileusz. Pół wieku. Może już nadszedł czas na Złoty Wiek...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wspaniale Może już nadszedł czas na Złoty Wiek... ami Dobra zmiana już nie pasuje?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Już lepiej nie będzie, bo jest najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ci co sobie sami życie obrzydzają, koniecznie chcą być wysłuchani, dlatego omijam takich wampirów.
|
|
|
|
|
|
|
wojtek680818
Go
|
Witam jestem tu po raz pierwszy przygodę z dietą optymalną zaczołem w zeszłym roku dokładnie 13 tego czerwca wprowadził mnie w nią 22 letni syn co się nią zafascynował ja również widzę wiele pozytywów ale do żeczy o 4 lat borykam się z bóle łokcia i barku proszę o jakieś wskazówki
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja poproszę o pisanie zgodne z zasadami języka polskiego. Plus, ciut więcej o tym łokciu i barku, bo moja szklana kula w serwisie.
|
|
|
|
|
|
|
|