Autor
|
Wtek: zmiana BTW (Przeczytany 38339 razy)
|
administ
Go
|
Spokojnie, trzeba się obserwować i pilnować, a się uda.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
120g tłuszczu przy 185cm wzrostu to raczej mało
BTW 60:120:50 1500kcal Twardziele to z tego jeszcze 900kcal (100g tłuszczu odejmują) i wychodzi dieta 600kcal (powszechnie znana), która może być nisko-węglowodanowa, jak się te 600kcal raczej wyda na białko niż na węglowodany, no i te za przeproszeniem 200g śmietany 12% może uspokoić co do "niezbędnych cośtamcośtam-tłuszczowych) to tak z teorii głównego nurtu lat 80tych, na to akurat mam papiery. W skrócie ... 1500kcal może odchudzać, ale tylko wtedy jak się jada jakieś "pro-zapalne" rozchwiewające metabolizm za przeproszeniem jabłka i pieczywa, przy zestrojonym organizmie i dobranych tak produktach, że tętno po posiłku nie wzrasta ... efekt odchudzający może być dla cierpliwych. Wspieram w 200% - "Spokojnie, trzeba się obserwować i pilnować, a się uda." Korekty i obserwacje krok po kroku. Wiem, że to wkurzające, ale jak się dokładnie zapisuje co się jadło i piło i poranna masę ciała to widać korelacje i to powtarzalne, ale to dla badaczy, normalni ludzie mogą po prostu ogólnie jeść w oparciu o jakieś przesłanki i tak kombinować by jedzenie mniej - nie doskwierało, a cieszyło.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Tu też nie ma co przesadzać bo ja okrojeniem kalorii do 1200 na dobę doprowadziłam do tego, że przestałam miesiączkować na 8 miesięcy (Natomiast nadmiarowe kilogramy zostały ) Dopiero powrót do podwyższonej kaloryki (teraz ok 1600 kcal) uregulował cykl i od kilku miesięcy jest ok. Wprawdzie tutaj rzecz dotyczy mężczyzny, więc nie podejrzewam, by skutki uboczne były takie same , ale jednak nie ma co tych kalorii tak szaleńczo zbijać, bo może się to źle skończyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Testosteron leci, igfy lecą, estro i kortyzol wywala. Facet staje się niezdatną do niczego cipką i ma silny pociąg do pitolenia o głupotach. Na 2500kcal, to robią formę 60kg fitnesski, a facet redukuje na luzie na 3200kcal, jak wie co robi. Drastyczne zmniejszanie ilości jedzenia by chudnąć, ma taki sam sens, jak nalewanie połowy baku, by samochód mniej palił.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
... Dobra waga, ja mam 98kg i ani drgnie ... ... ma silny pociąg do pitolenia o głupotach. ... ... wiadomości: 34193 ... Taka dosyć "telewizyjna" spójność.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A Blackend chyba właśnie plany Morawieckiego miał na myśli, gdy wspomniał o paliwie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Podnoszą paliwo, bo na elektryki chcą polski naród przesadzić? Każdemu teslę x p100dl ponoć mają zaproponować w programie elektryk+...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale Tesla ma ostatnio fatalny wynik finansowy i problemy z utlenianiem sie powierzchni metalowych w ich autach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale tam jest już autopilot drugiej generacji, taki dobry, że gość dostał mandat, bo "kierował" autem z siedzenia pasażera. Gdzieś link w necie jest.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
"kierował" autem z siedzenia pasażera. Dobra zmiana.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Podczas rozprawy właściciel auta przyznał, że w czasie jazdy uruchomił tryb autopilota i przesiadł się na fotel pasażera. Dodał, że wie, że to co zrobił było głupie. Stwierdził jednak, że miał pecha, że dał się złapać. Z tego można wysnuć wniosek, że to nie pierwsza taka akcja w jego wykonaniu.
Sąd 20. kwietnia tego roku uznał kierowcę winnym niebezpiecznej jazdy i ukarał go odebraniem prawa jazdy na 18 miesięcy. Dodatkowo ukarał go grzywną w wysokości 1800 funtów (ok. 8700 zł) i skazał na 100 godzin prac społecznych. Jaki zamordyzm, nie można siedzieć we własnym aucie gdzie się chce, samokrytyka niewiele pomogła, i tak szlaban na półtorej roku, ponad 17 jednostek należymisiowych minus (500zł*17.4) i jeszcze 100 godzin czynu społecznego na ochotnika. Bo państwo wie lepiej od kierowcy, gdzie prowadzący samochód powinien siedzieć, czego nie pić, czego nie zażywać i czego nie używać. Potem siedzą tacy z rękami na kierownicy, zwolnieni z myślenia i patrzą przed siebie nie widząc i nie przewidując, byle zgodnie z przepisami. <tak by to opisali, gdyby sprawa toczyła się w kraju "niedemokratycznym", no może za wyjątkiem wybranych królestw roponośnych, które są demokratyczne inaczej, może nawet bardziej dojrzale>
|
|
|
|
|
|
|
|
|