Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Tarczyca, cztery lata na DO (Przeczytany 22381 razy)
|
Teresa Stachurska
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Regeneracja tarczycy podobnie jak u mnie...
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
|
Waga 77 przy 168cm u kobiety? MoĹźliwe to po 4 latach DO? Za dziecka teĹź mi leciaĹa czÄsto krew z nosa. Nie wiem czy z powodu braku tĹuszczu jak u autorki, ale kto wie..  Teraz leci tylko w trakcie choroby, jak osĹabiony jestem a i to rzadko.Â
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Masz naczynia na wierzchu, teraz siÄ to przyĹźega i nie krwawi. A 77kg przy tym wzroĹcie moĹźe wyglÄ
daÄ dobrze lub Ĺşle, zaleĹźy od skĹadu ciaĹa. Generalnie lepiej waĹźyÄ wiÄcej niĹź siÄ na to wyglÄ
da, Ĺwiadczy to o "jakoĹci" i gÄstoĹci tkanek.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Szkoda,nie moge wejsc na te strone,a poczytalabym chetnie,sama z hashimoto walcze,pozdrawiam,Lidia
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ja wchodziĹem na strone dr-Kwasniewski, teraz teĹź - zeby nie pobĹÄ
dziÄ
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Ja wchodziĹem na strone dr-Kwasniewski, teraz teĹź - zeby nie pobĹÄ
dziÄÂ Mi chodzi o te strone od Teresy ,ten link nie funkcjonuje,;)) Pozdrawiam,Lidia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Strona zniknÄĹa, jak przestaĹa byÄ opĹacana...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Strona zniknÄĹa, jak przestaĹa byÄ opĹacana... A to trzeba bylo zania placic?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak, Pani Teresa Stachurska pĹaciĹa co roku za tÄ stronÄ. Ja dawniej opĹacaĹam stronÄ Optymalni-Pomorze, a potem nie zapĹaciĹam (bo mi powiadomienie e-poczta wrzuciĹa na "Spam") i teĹź zlikwidowali stronÄ. Dlatego przy niektĂłrych moich linkach na przepisy, nie pokazuje siÄ strona z przepisem i zdjÄciami...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Tak, Pani Teresa Stachurska pĹaciĹa co roku za tÄ stronÄ. Ja dawniej opĹacaĹam stronÄ Optymalni-Pomorze, a potem nie zapĹaciĹam (bo mi powiadomienie e-poczta wrzuciĹa na "Spam") i teĹź zlikwidowali stronÄ. Dlatego przy niektĂłrych moich linkach na przepisy, nie pokazuje siÄ strona z przepisem i zdjÄciami... A ok,to bede teraz wiedziec,bo optĂścz ksiazek dr.Kwasniewskiego ,czytam sobie tutaj duzo ,
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobrze, ze zdazylem zedrzec cala strone Teresy offline.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A po co komu w offline ta strona?
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Hejka,a mozesz mi ja prueslac prosze? lialeks@hotmail.deDziekuje i pozdrawiam,Lidia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moge. ale........na nazistowska poczte?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Gość
|
Hejka,a mozesz mi ja prueslac prosze? lialeks@hotmail.deDziekuje i pozdrawiam,Lidia Ja korzystam z oryginaĹu Nawet po niemiecku jest "Optimale Kost"%
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
A ok,Dzieki:))
|