Blackend
|
Internet jest fajny, bo nie ma bezpośredniej styczności z ludźmi - mi to bardzo odpowiada.
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Internet jest fajny, bo nie ma bezpośredniej styczności z ludźmi - mi to bardzo odpowiada. Styczność jest fajna bo np.: dzięki Bogu dzieci nie rodzą sie w kapuście...i to jest świetne
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Może w temacie tematów spotkania dorzucę taki mało polityczny, bo formułowy temat do wkładu-gatki: O wyższości dietetycznej, komunistycznej formuły "każdemu według jego potrzeb" nad gierkowską formułą: się należy "każdemu po równo(*ówno)(na kartki) oraz nad życiową formułą "niesprawiedliwości społecznej" bo każdy ma jednakowy żołądek a wielu by chciało mieć czterokomorowy według komunistycznej potrzeby.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Styczność jest fajna bo np.: dzięki Bogu dzieci nie rodzą sie w kapuście...i to jest świetne Taka styczność to co innego, bo wiele gadać nie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Internet jest fajny, bo nie ma bezpośredniej styczności z ludźmi - mi to bardzo odpowiada. +1
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
|
Styczność jest fajna bo np.: dzięki Bogu dzieci nie rodzą sie w kapuście...i to jest świetne Taka styczność to co innego, bo wiele gadać nie trzeba. Ehh ...za moich czasów gdy sie chodziło na baciarkę to bylo przekonanie iż jęśli chodzi o styczność to nawet z kelnerką trza było pogadać...jednak czasy się zmieniają
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
6+ Tak się wyborów nie wygra. Teraz musi być 1000+
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przy powstaniu Diety Optymalnej jesteś na ogół pomijany, a sprawdzałeś Dietę Optymalną na zwierzętach, współtworzyłeś "Książkę Kucharską", jesteś współautorem "Tłustego życia", z Tatą prowadziłeś Akademię Zdrowia "Arkadia" i nie wiem co jeszcze... A bo ja nigdy nie lubiłem i nie lubię być "publiczny" - wolę chodzić swobodnie po mieście, a nie co pięć kroków tłumaczyć, że ja to nie ten... https://www.youtube.com/watch?v=mG2UzL6tZ0k - Bardzo współczuję, moja Rodzina była w dokładnie takiej sytuacji (plotki, pomówienia, śmiertelne choroby i inne kłamstwa), ale szczęśliwie to już dla Nas przeszłość, która nigdy się nie powtórzy.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
|
Taka Polska tradycja: Co Ciebie nie zabije, to Cię wzmocni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W Biochemii kręgowców Minakowskiego bardzo ładnie jest omówiona przemiana pośrednia i biosynteza aminokwasów, ale nie wiem jak to przełożyć na bardziej zrozumiałe, aby słuchaczy nie zanudzić. W każdym razie 3 solidne żółtka i nieco mięsa w 100% zabezpieczają dobowe zapotrzebowanie indywiduum człeczego na aminokwasy egzogenne, reszta to "formuła30g" i maszyny jądrowe na pustyni.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
W Biochemii kręgowców Minakowskiego bardzo adnie jest omówiona przemiana pośrednia i biosynteza aminokwasów, ale nie wiem jak to przełożyć na bardziej zrozumiałe, aby słuchaczy nie zanudzić. W każdym razie 3 solidne żółtka i nieco mięsa w 100% zabezpieczają dobowe zapotrzebowanie indywiduum człeczego na aminokwasy egzogenne, reszta to "formuła30g" i maszyny jądrowe na pustyni. Do takich staroci jak ja, najszybciej dociera lopatologia.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to nie mój problem, albowiem ja zajmuję się zdrowiem, a od chorób to kto inny jest.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do takich staroci jak ja, najszybciej dociera lopatologia. Dla nastolaty trzydziestolatek to staroć jest, ale z biegiem lat i jej pojmowanie wieku "starocia" się znacznie w górę przesuwa...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Biochemii kręgowców Minakowskiego bardzo ładnie jest omówiona przemiana pośrednia i biosynteza aminokwasów, ale nie wiem jak to przełożyć na bardziej zrozumiałe, aby słuchaczy nie zanudzić. W każdym razie 3 solidne żółtka i nieco mięsa w 100% zabezpieczają dobowe zapotrzebowanie indywiduum człeczego na aminokwasy egzogenne, reszta to "formuła30g" i maszyny jądrowe na pustyni. A jakich kwantów, i wodoru bodaj, się nie da w to wpleść?
|
|
|
|
|
|
|
|