|
RafałS
|
K do U. U do R...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tylko tym z proszku. Jak sos do makaronu z glutaminianem to zły i kropka, ale jak zdrowiuśkiego parmezanu natrze na kluchy, a tam będzie glutaminianu x2, to już spoko. Teraz mam oseska na piersi i czytam, że w kobiecym mleku jest dużo glutaminianu, bo system nerwowy noworodka dużo potrzebuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Saleta amonowa też jest spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Azotan amonu, mama pracowała w Zakładach Azotowych. Podobno wybuchowe cholerstwo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Miało być o białku, ale jednak to nie jest temat na godzinkę, miało być o stresie oksydacyjnym, ale tego to nie przetłumaczę na zrozumiały, zastanawiałem się tez nad przemianami pośrednimi TiW, ale to dopiero byłaby z doba gadania, więc będzie niespodzianka - pół godzinki o czymś bez czego nie da się żyć. I nie powiem teraz co to, bo ma być niespodzianka. Jutro zabieram się do opracowania punktów pogawędki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Łatwe. Chodzi o gorzałę.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bez powietrza da się wytrzymać (mieszkam na Śląsku to wiem coś o tym), ale bez gorzały, to na drugi dzień mamy w tym kraju rewolucję.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Uwielbiam śpiew kosów.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
To ja obstawiam, że będzie o kiszonkach w kichach i o zakichanym państwie zakwaszonego narodu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
To już wolę paszoznawstwo... Bydlęce czy trzody chlewnej?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wsio ryba...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W zasadzie mam już wszystko w synapsach poukładane, tylko sobie wypunktuję ważniejsze sprawy, aby w ferworze nie pominąć czego, bo musi być ładnie logicznie i rzeczowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|