administ
Go
|
Byle nie za mocno, bo można zaparcia się nabawić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A dlaczego nie, skoro to jest problem który wielu doświadcza, szczególnie w podeszłym wieku.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W większości przypadków starcza więcej pić i coś delikatnie czyszczącego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to "naukowo" stwierdzone jest!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...dogmatami...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
...dogmatami... Brukujemy ziemskie piekiełko dogmatami. Co ma pan pod kapeluszem, znaczy w "środku ciężkości", znaczy pod górnym biegunem świadomości, znaczy po jasnej stronie mocy? Wolna wola pozwala ale nie przymusza kliknąć w link: https://www.youtube.com/watch?v=2mX4UEs6GQw
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobry bełkot nie jest zły.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
1 część ... zabełtania / zaniepokojenia z faktów (jak to jest) 2,5 części ... zachęty to działania / inspiracji z faktów (jak to może być) 0,5 części ... światełka w tunelu / wniosków z czachy (jak to będzie gdy dobrze będzie)
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ustalenie sprawiedliwego porządku świata. No i najczęściej popełniane błędy na ŻO przez tamtych.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
najczęściej popełniane błędy na ŻO
ŻO jako wymówka by jeść więcej gdy masa ciała powyżej należnej. ŻO jako wymówka by jeść mniej gdy masa ciała poniżej należnej. ŻO jako wymówka, że można czekać na dobrą zmianę nic nie zmieniając. ŻO jako wymówka, że dobra zmiana jest niemożliwa bo lepiej się nie da, bo geny, historia i zapisane w gwiazdach leki dożywotnie. Jak nie może być lepiej jak może, ramy są, płótno jest, farby są, tylko malarza mózg leniwy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś miałem przysiąść do pisania, ale dopiero po południu, więc jeszcze mam czas... Ale jak już siądę, to szybko poleci, bo wszystko w synapsach mam zakodowane.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Dziś miałem przysiąść do pisania, ale dopiero po południu, więc jeszcze mam czas... Ale jak już siądę, to szybko poleci, bo wszystko w synapsach mam zakodowane. Chorobcia! Czas upływa, a ja jeszcze w lesie z wypunktowaniem najważniejszego. Muszę się zebrać na pół godzinki przy klawiaturze, aby nie pominąć czego istotnego. Całość w synapsach mam ogarniętą, tylko polatać palcami po klawiszach i po sprawie. Ale może jutro, jutro... A dziś sobie już coś konkretnego wypunktuję, bo czas ucieka, a zostały niecałe cztery tygodnie! Zaraz dwa tygodnie do spotkania, a ja w lesie z referatem! Znaczy wszystko mam w synapsach, ale wypunktowane muszę też mieć, abym nie pominął czego ważnego! Mamy ogarniete już w synapsach. Pozostaje wypunktować.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na to wychodzi! Będę zdawał relację każdego dnia i to bez zdradzenia tematu! Fajnie mieć wszystko ogarnięte w synapsach. To dzięki cholesterolowi naturalnie, bo czym wyższy cholesterol w mózgu tym wyższa sprawność umysłowa. Dlatego statyny między innymi ogłupiają, ale to nie mój problem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak namówić ten cholesterol, żeby do mózgu chętniej lazł?
|
|
|
|
|
|
|
|