Zyon
|
Sprawdze terminy czy jakiegos koncerta nima, moze by sie czlowiek przejechal choc raz.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Wypadałoby w końcu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie. Zastanawiam się, bo przecież będę w pobliżu.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ja to bym najchętniej siadł sobie w ostatnim rzędzie i posłuchał... Dlaczego w ostatnim rzędzie? tam nic nie słychać zwykle. I to jest zaleta ostatniego rzędu, bo albo trzeba się wytężać jak ciekawe, albo łatwo się wyłączyć, jak mówca ględzi... Jednak lepiej widać twarze zasłuchanej widowni z mównicy niż z dyskretnego tyłu. A mam przygotowane świetne konspekty na trzy poradniki, a nawet czwarty mi chodzi po głowie, ale po co? Mógłbym, ale mi się nie chce. Kiedy już odejdzie w niebyt brak chcicy to może jednak warto wykorzystać przygotowane te świetne... Czy Główny Wykładowca otwarty jest nadal na tematy wykładu, czy też zdecydował już rok temu a teraz się z nami droczy? Ważne, aby uwzględnić w temacie wykładu możliwy tłok bo ponoć: Coś mi się o uszy obiło, że tyle chętnych jest, że trzeba stadion wynająć!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Ważne, aby uwzględnić w temacie wykładu możliwy tłok bo ponoć:
Ależ jest. Kiszonki to polska domena.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale tam teraz się za oddychanie płaci...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zrobiłam rezerwację, Na ile osób?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to świetnie, bo będzie nas przynajmniej troje...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to może być już spotkanie na 5+
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to świetnie, bo będzie nas przynajmniej troje... Raz byś mógł zrobić wyjątek i przyjechać z Małżonką... Nie da się. Nic na to nie poradzę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mówi się trudno, żyje się dalej... Każdy ma prawo do własnych wyborów...
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A czy zapowiedziała się na spotkanie dn. 15/09/2017 delegacja organizująca przygotowania do wyborów parlamentarnych w 2019?
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Poprawka: dn. 15/09/2018. Tyle się dzieje, że człowiek przeszły rok jeszcze wspomina a tu "Zapowiadany czas nadchodzi" szybko.
|
|
|
|
|
|
|
|