|
renia
|
............ A więc może przesunąć na początek gatki. Gatki lepiej zostawić w spokoju...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też uwielbiam internetowy język polski. Matko!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Autokorekta z andka lubi sprawiać takie psikusy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Można olać i zgonić na korektę, a można przed wysłaniem sprawdzić. Ja staram się szanować czytającego moje wypociny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale wtedy wypadałoby przypisać do autora, a ja nie wiem kto to wcześniej powiedział.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na pewno autor już stracił prawo autorskie, więc nie trzeba podawać...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Można olać i zgonić na korektę, a można przed wysłaniem sprawdzić. Ja staram się szanować czytającego moje wypociny.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
............ A więc może przesunąć na początek gatki. Gatki lepiej zostawić w spokoju... Tak Reniu. Nie wstydźmy się wstydu, to żaden wstyd.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Też uwielbiam internetowy język polski. Matko! Nie musisz z zachwytu wzywać Matki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet nie przypuszczałem, że owe zagajenie jest tak istotne dla dalszej części wywodu! Jak to zrobić, żeby zaczęło się na tyle ciekawie... Nie mam koncepcji, dlatego dziś nic nie piszę sobie na czwarte, jubileuszowe spotkanie w Ciechocinku.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Inspiracyjnie - odniesienie do części zapewne wyczerpie zagadnienie i mówcę i słuchaczy. https://ketodietapp.com/Blog/lchf/how-to-low-carb-15-common-weight-loss-mistakes1. Not Knowing Your Macros 2. Avoiding Vegetables and Fiber 3. Obsessing Over Your Ketone Levels 4. Too Much Stress 5. Not Enough Sleep 6. Eating Too Many Nuts 7. Eating Too Much Dairy 8. Eating Too Many Low-Carb Treats 9. Eating Products Labeled "Low-Carb" 10. Drinking "Bulletproof" Coffee Every Day 11. Drinking Alcohol 12. Snacking Too Much 13. Not Planning Your Diet 14. Relying Purely on Generic Diet Plans 15. Not Exercising Right 16. Having Cheat Meals 17. Health Conditions 18. Insufficient Electrolytes
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzień za dzionkiem mija, a ja nic nie dopisałem do rozpiski pogadankowej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jednak stosujesz moją metodę...
|
|