fewa
Go
|
Apetytem nie zawsze możemy się posłużuc. Np. ja bardzo lubię kapustę, ale po niej mam wzdęcia więc muszę ja najpierw spazyc i dopiero dla mnie nadaje się do dalszego przygotowania. Musimy obserwowac jak się czujemy po danym posiłku i wybierac to po czym czujemy się najlepiej. Jak mamy na coś smak to można sprubowac /oczywiście z wersjii opty /i obserwowac. Tylko jak mamy ochotę na produkty tzw nie dozwolone i narazie nic nam nie jest to skutki mogą byc dużo gorsze bo działają z opźnieniem.
elmo, ja też się nie znam na biochemi dla mnie to czarna magia. Cieszę się, że dr JK napisał książkę w tak przystępnym języku abym ja mogłam ją zrozumiec. I za to dr JK serdecznie dziękuję. Z pewnością wiele jeszcze nie rozumię ale staram się. Przeszłam na ZO pod wpływem impulsu nie było to spowodowane żadną chorobą, ale raczej dbałością o to abym nie musiała chorowac. Widziałam jak inni chorują, więc chciałam temu zapobiec. Pomyślałam, sprubuje co mi szkodzi, najwyżej zrezygnuje jak mi nie będzie pasowac. Drobne dolegliwości minęły ktre myślałam, że nie mają nic wspolnego z tym co jem.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Jak uzupełnisz wit C w DO 1. owoce z bitą śmietanką 36%, 2. sok z cytryny, 3. sok z porzeczki, 4. jabłka, i.t.d.
Wolałabym odpowiedź 5. warzywa i/lub wątróbka . TY MASZ WIEDZIEĆ A NIE KTOŚ ,
Świete. Niestety Wszyscy ...chodzimy ...po pomoc. Póki żyjemy. Najciekawsze nie jest jeszcze opublikowane Wiem . Dziękuję za wsparcie. Każdemu potrzebne.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Świete. Niestety Wszyscy ...chodzimy ...po pomoc. Póki żyjemy.
Tak Ewo! Nawet sobie nie wyobrażasz ile trzeba czasem w życiu przejść ,żeby w końcu WIEDZIEĆ do kogo udać się po pomoc Bo nie wystarczy,ze pójdziemy gdzieś,trzeba jeszcze wiedzieć z czyjej pomocy i wiedzy można skorzystać, aby uzyskać to,co najcenniejsze Pozdrawiam .
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
a cóż to za podręcznik? Chodzi o "Jak nie chorować"?
"Żywienie optymalne" (cienka książeczka z rybką na okładce). Faktycznie, to elementarz DO.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Dzięki Halinko Nie mogę nigdzie znaleźć tej pozycji. Może jakiś link?
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Opcja Maf i Marishki jest "pod intuicję" opcja moja jest "pod Bruforda". Medycyna pracuje na zasadzie "szkiełka i oka". Dla lekarza psychologia to nie wiedza. Wiele razy widziałam lekarzy na wykładach z psycholigii/psychoterapii. Byli tacy, którzy patrzyli jak "wół na malowane wrota".
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
To już nie ma rotowań ?
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Dla Medycyny są.
|
|
|
|
|
|
|
nik
Go
|
Najciekawsze nie jest jeszcze opublikowane Kiedy bedzie?
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Halina Ch. napisała: JA JEŹDZIŁAM NA WÓZKU, DZISIAJ CHODZĘ!
Wszyscy dookoła mi wmawiali, że to przez J.K. uparłam się, że gdzieś musi być błą w żywieniu i dipiero Lekarka potrafiła wskazać gdzie jest 'haczyk'. Szkoda, że nie można o tym przeczytać w "ZŁOTEJ KSIĘDZE"...
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Jeszcze trochę za wcześnie ale na pewno będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Małkrej
Go
|
Witam serdecznie Dwa tygodnie temu znalazłam to forum i od tego czasu zaczęłam stosować dietę. Bałam się, że nie potrafię odmówić sobie słodyczy, które tak uwielbiam, jednak daję radę. Wszystko to zawdzieczam miłej sympatycznej osobie, MONIKAW układa mi jadłospisy i wspiera mnie. Jestem jej bardzo wdzięczna za to. Moniko, dziekuje, ze jesteś i serdecznie Cię pozdrawiam Małgorzata
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
To ja sie dopisze, dla mnie MONIKAW zrobila i robi tyle, ze nigdy nie bede w stanie sie Jej odwdzieczyc, rowniez uklada mi jadlospisy i pomaga mi w chwilach dla mnie trudnych. Mam ogromne wsparcie, nie tylko jesli chodzi o "praktyczne " rady ale takze o wysluchanie w ciezszych chwilach, pomoc, zrozumienie. To taki cichy Aniol tego forum. Rzadko spotyka sie ludzi o tak wielkim sercu, ja mialam to szczescie. Monis, no kocham Cie po prostu
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Te panie wyżej są opłacone.
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
hahahahahahahhaa
|
|
|
|
|
|
|
Małkrej
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
MONIKAW,rozspostrzyj tez swoje skrzydla i na demna,
|
|
|
|
|
|
|
Małkrej
Go
|
Do MONIKAW ------ Znamy się tak krótko , a tyle Tobie zawdzięczam !!!!!!!!!!! Bez Ciebie, nie dałabym sobie rady. Wielkie buziaczki i uściski
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Kodar dziewczyny to odrobią kupię kawałek pola na razie im tego nie mówię, bo nie mają siły ale jak już będą zdrowe....
|
|
|
|
|
|
|
|
|