Strony: [1] 2 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: KETOZA, dieta ketogeniczna (Przeczytany 123102 razy)
|
Wacław
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=opOzRQCHwwg&t=2911sNowe odkrycie nam się pojawiło - w temacie żywieniowym. W moim przypadku dopiero w ostatni piątek 28 września 2018 roku. Tym odkryciem jest młody człowiek, który moim zdaniem rewelacyjnie podchodzi do problemów żywieniowych człowieka, wydaje mi się , że szerzej, albo inaczej, niż to zrobił Jan Kwaśniewski. Tym nowym, zdaje mi się znaczącym człowiekiem, o którym, jestem mocno przekonany będzie się szeroko rozpowiadać - będzie - Dawid Dopropolski. Dawid Dobropolski napisał dwie książki: o ketozie i o zimnie w procesie żywienia człowieka i nie tylko. Okazuje się, że jestem w ketozie. Z definicją ketozy można się zapoznać w trakcie czytania w/w linka, wielu materiłów w Internecie, książki "KETOZA" jeszcze nie czytałem, liczę się z tym, że ją kupię. Dawid Dopropolski - w moim przypadku - tylko potwierdził moje spostrzeżenia, że po przekroczeniue pewnego,wysokiego pułapu, w zużyciu dziennym kwasów tłuszczowych: - moje stare zmarszczki na twarzy zaczęły znikać,dość intensywnie, znacząco. - wydają mi się smaczniejszymi potrawy wychłodzone, prosto z lodówki. Nie wiem jeszcze dlaczego? Jak to wpłynie na moje zdrowie? - od pewnego czasu przestałem myć moje stare ciało ciepłą wodą, od stóp do głowy. Tylko zimną wodę stosuję. Czym są ketony znajdowane w moczu i we krwi? Czy znalazł się ktoś, kto je złapał za ogon, spreparował,utworzył z nich tabletki - już się próbuje?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z takim imieniem i nazwiskiem wielka kariera czeka gostka w temacie ketozy...
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Widać maleje liczba zwolenników "ciepłej wody w kranie".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z takim imieniem i nazwiskiem wielka kariera czeka gostka w temacie ketozy... Tak, już od kilku lat jego kariera nabiera pędu.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to co zabronione to kwestia umowna uzależniona od zamordyzmu państwowego.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to świetnie, bo nasłucha się i naogląda jeden z drugim tego Davida i przez to jajca tanie są. Nic tylko propagować hydroksymaślan w proszku, a szynkę w aerozolu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale 20* taniej to też głupota ten proszek kupować.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Każdą przewlekłą ketozę to se można z produktów do 10zł za kg sprokurować, a ograniczona czasowo to nawet za 0zł.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale wy nie rozumiecie podstawowej rzeczy. Jego to nie jest ketoza, tylko KETOZA. Na tym przecież to polega.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
złapał za ogon, spreparował,utworzył z nich tabletki Dawniej to wyglądało tak ...2000g porcja rosołowa z kurczaka ... 1.79zł/kg = 3.58zł 1000g cebula ... 1.99zł/kg = 1.99zł 200g masło ... 4.99zł Razem:B: 352 T: 521 W: 78 6500 kcal ......... 10.56zł Jak ketoza to na pięć dni: B: 70 T: 104 W: 16 1300 kcal .......... 2.11zł
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I koniecznie paski do sikania...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Które należy trzymać gołymi rękami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, bo to jak się palców nie posika, to wynik nieprawidłowo wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2 3
|
|
|