Autor
|
Wtek: Hubert Czerniak i ŻO (Przeczytany 161134 razy)
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Wymiana oleju w silniku też jest zalecana, a nie obowiązkowa w okresie pogwarancyjnym. To po co ten olej wymieniać? Mam dużo znajomych w Niemczech, i oni mówią, że tam się olej wymienia co cztery lata, niezależnie od przebiegu! 100% pewne! Ale i tak najważniejsza informacja, że wymiana tam jest nieobowiązkowa!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
A tu naciągają na coroczną wymianę też bez limitu przejechanych km.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tu nie naciągają, tylko sam naciągam - olej co roku bez względu na ilość przejechanych kilometrów obowiązkowo.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale ja pisałem, o fragmencie, że w Niemczech szczepienia są od czwartego roku życia, a nie że obowiązkowe... Nie są, i wystarczy, żeby został wyśmiany nawet przez dziecko z podstawówki. Ten czerniak jest równie ciekawy jak zięba. Pojebanie z poplątaniem, okraszone Kwaśniewskim. Jak to się mówi: 'Jaki idol, taki fan'. Jak to sie mowi "jaki schetyna taki leming" Jezeli nie sa obowiazkowe, to kalendarz szczepien mozesz sobie w buty wsadzic. To tak jakby ktos ci kazal wypisywac dziecko z religii, ktora jest nieobowiazkowa. Glupi wypisze nie wnikajac, ze "nieobowiazkowa" ma wieksza wage niz reszta wyrazenia Cóż za logika, godna Einsteina. To po co się ten czerniak tak ogranicza? Powinien zaporsić 'autorytety', i od razu jechać z koksem w publicznym radio, że w Niemczech to nie od czwartego, ale od 10 roku życia dopuszczają szczepionki. Albo że od 18-go, i poza tym jest wysoka śmiertelność od tych szczepionek, oraz, że wielu ludziom wyskoczyły pryszcze na dupie, grzybica a nawet koklusz po zaszczepieniu... A potem Zyon powie, że to nieważne, bo tak w sumie to i tak nie są obowiązkowe, i to jest najważniejszy przekaz od Doktora Czerniaka z Konfederacji.
Eksperci oczywiście powinni przytakiwać, słuchać i nie rozłączać się broń boże! Ja Cię! Chyba jednak czynność umysłu skrajnych prawicowców jest mega wysoka. Nie do pojęcia dla po-wskich lemingów. A łączenie tego pseudo-bełkotu czerniaka z polityką i PO, to już naprawdę wyczyn godny mega-mózgowca. ps. nie łudź się, nikt normalny i świadomy i tak nie zagłosuje na Konfederację, w której jedynki wyborcze mają pajace bosak i winnicki. Co ten korwin wyczynia, miałem go za rozsądnego gościa... Tak, tak, wiem, oczywiste dla mnie jest, ze kazdy "normalny i swiadomy" zaglosuje na POPIS Jezeli cos nie jest obowiazkowe, to znaczy, ze nie musisz tego robic, co tu tlumaczyc? Jezeli zas jestes zindoktrynowanym przez farmacje "noramlnym i swiadomym" to kalendarz szczepien jest wlasnie dla ciebie, i wtedy szczep nawet przed urodzeniem Zas co do szczepionek....nie wypowiadaj sie lepiej glupio....niedawno pisalem tu, ze bylem na pogrzebie 6letniej dziewczynki, corki znajomego. Od momentu zaszczepienia cale zycie spedzila w szpitalu......powiedz to co napisales jej ojcu, zaliczysz solidna fange w nos conajmniej.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to straszny pech i rozpacz dla rodziców!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Śmierć rodziców, to głęboki smutek, ale dzieci to tragedia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Marność nad marnościami."
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kobieta to puch marny... A faceci, to "Dziady"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E tam, puch nie jest taki marny... Gorzej jest, gdy kobieta jest zbyt puszysta...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|