admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Może chodzi o jod, nie o azot. Teraz w jody, miedzie, cynki, bory, wanady, krzemy, seleny, molibdeny, tytany i inne brakujące dziwolągi ograniczające plon to się uzupełnia przez oprysk, ale za moich czasów takich cudów jeszcze nie było! To się nazywa "dokarmianie dolistne" jakby kogo interesowało. Mnie specjalnie nie interesuje, więc odsyłam do wuja...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A kadm, ołów i rtęć są gratis.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może przeczytaj skład paszy dla tuczników? W paszy dla tuczników jodu jest w okolicach 1mg/kg, a w mięsie/tłuszczu wieprzowym w okolicach 10ug/kg czyli wieprzowina źródłem jodu nie jest To ile coś musi mieć czegoś, by było tego źródłem?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najlepiej na granicy przedawkowania!
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak się uruchomią geny jakiego syndromu metabolicznego (najczęściej od obecności i stężenia substratu), to jak najbardziej można zaokrąglić, że to "od genów". Bo nie ma substratu - gen się nie uruchamia.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo obrót się liczy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
"zostały uznane przez rzecznika za niezgodne z aktualną wiedzą medyczną". - Czyli średniowiecze, gdy obowiązywał stos za poglądy niezgodne z aktualną wiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Żal, że jakieś urzędasy decydują o tym. Jednak Doktor Kwasniewski mimo licznych prób okazal się "nietykalny".
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Komuna dalej trwa ..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Procedury" są najważniejsze... Można każdego wykończyć, byle ze "współczesną wiedzą medyczną"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz algorytmy farmaceutyczne leczą. Lekarz jest tylko od wpisywania cyferek.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I leczenie przez drut...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo to jest wyjątkowe Forum dzięki kilku osobom udzielającym się na co dzień - lubię je, bo miło się gawędzi.
|
|
|
|
|
|
|
|