vvv
Go
|
Usiłuję odwrotnie zrozumieć
- Uśmiechnąłem się od ucha do ucha. - A ja odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Brawo! 45tys. nakładu w dzisiejszych czasach - oby z 5tys. zwrotów mieli a nie odwrotnie! Usiłuję odwrotnie zrozumieć, ale nie daję rady. Pomożecie? Ale życzę dobrze redakcji miesięcznika. Aleeeeee czy zdoła zaszczepić wśród czytelników brak miłości do szczepień i miłość do supli? Usiłuję odwrotnie zrozumieć ..............................................................................
- Uśmiechnąłem się od ucha do ucha. - A ja odwrotnie. To gratuluję samopoczucia. Miło mi, że dzban wodę nosi ( żarcik ). Ja odstępuję od usilnych starań. Przyjmuję z pokorą, że jest to dla mnie niepojęte.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najwyraźniej. Oby tylko się nauczyciele nie pochorowali na matury, bo Mati chyba po 2tys. dołoży każdemu nauczycielowi, aby jeszcze bardziej zdał sobie sprawę jaki nieszczęśliwy i ile mu do szczęścia brakuje.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najwyraźniej. Oby tylko się nauczyciele nie pochorowali na matury, bo Mati chyba po 2tys. dołoży każdemu nauczycielowi, aby jeszcze bardziej zdał sobie sprawę jaki nieszczęśliwy i ile mu do szczęścia brakuje. Nie wiem, czy nie wyraźniej napisać, kto sobie zda sprawę Mati, czy nauczyciel?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najwyraźniej. Oby tylko się nauczyciele nie pochorowali na matury, bo Mati chyba po 2tys. dołoży każdemu nauczycielowi, aby jeszcze bardziej zdał sobie sprawę jaki nieszczęśliwy i ile mu do szczęścia brakuje. Nie wiem, czy nie wyraźniej napisać, kto sobie zda sprawę Mati, czy nauczyciel? Wiadomo, że nauczy ciele...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Kombinuję, przywołuję w myślach roszadę szachową, wymianę poko na pis i odwrotnie, ale nadal nie wychodzi mi, że można z 5 tys.nakładu uzyskać 45 tys zwrotów. Nie daję rady, poddaję się. Nie warto pochylać się nad moją ułomnością umysłową.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz jest zrozumiałe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale o co się rozchodzi, jajka zdrożeją czy jak?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Po mojemu o bezwzględną dosłowność w odczycie.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|