|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Cóż mógłbym odpowiedzieć...brakło mi słów. Dzban...no ciekawe... A całość nudzi, choć pewnie nie wszystkich. Swoją drogą kto takie głupoty wymyśla, a przede wszystkim po co? Trendy?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O wlasnie przed chwila kupilem Patrze, ze Zieba na okladce cos, wiec wzialem tak z impulsu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tak! Zapomniałem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ojtam ojtam, przechodzilem z tragarzami to wzialem, poszedlem po nowy numer Nieznanego Swiata, a tu mi "zieba" mignelo przed oczami, to wzionem. Czytanie nie szkodzi, no bo co, papierosy mialem wziac?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Wiadomo, ze szkoda, lepiej piwko sobie kupic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No jak to? Przecież ten "Nieznany Świat" to "ezoteryczny, sekciarski miesięcznik ponoć - szkoda forsy"! Ale to nie moje zdanie, tylko zasłyszane, bo ja nie znam tej gazety! To takie "Skandale", tylko nieco mocniej urobione na niby naukowe. Nie warte papieru, na którym są drukowane. Jak większość gazet obecnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kiedyś żadnego numeru "Świata nauki" nie przepuściłem, ale to było zanim netu nie miałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś żadnego numeru "Świata nauki" nie przepuściłem, ale to było zanim netu nie miałem. Ja lubiłem "Wiedzę i życie", ale zeszli na psy.
|
|
|
|
|
|
|
|