administ
Go
|
Prędzej czy później wszystko schodzi na psy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No jak to? Przecież ten "Nieznany Świat" to "ezoteryczny, sekciarski miesięcznik ponoć - szkoda forsy"! Ale to nie moje zdanie, tylko zasłyszane, bo ja nie znam tej gazety! To takie "Skandale", tylko nieco mocniej urobione na niby naukowe. Nie warte papieru, na którym są drukowane. Jak większość gazet obecnie. Cos chyba pomyliles, bo chyba nie piszesz o Nieznanym Swiecie ale o Swiecie Nauki? Nieznany Swiat to od poczatku pismo poswiecone ufologii, zjawiskom paranormalnym, psychotronice, ezoteryce, parapsychologii i nawet nie probuje sie urabiac na niby naukowe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Końcówka "-logia" temu przeczy.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Przedrostek para- temu daje potwierdzenie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Paraoczywiste, nie na odwrót.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Paralogia też jest jakby co.. Ale paralogozy chyba nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest paralotnia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale z najnowszych chorobowych gwiazd występujących powszechnie to jest "glutenoza paralogiczna" - dla mnie super połączenie, tego brakowało! "Glutenoza paralogiczna" - fantastyczna nazwa tej modnej "choroby"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś jak kabaret paracośtam...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
i ... parapet... . ... (papieros elektroniczny)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Starczy jak "zabiorą" "prawo wykonywania zawodu". Wtedy dyplom lekarza można sobie oprawić na ścianę.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Bardzo dobra jak zachwalany chleb na zakwasie. Obawiam się, że co bardziej odlotowi to "rozumieją", że chleb ze smalcem jest jednak dobry, tylko musi być pieczony z mąki kupionej od jakiegoś Tadeusza Rolnika. Żarty jakieś, czy prowokacja??
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobra wypowiedź o Doktorze Kwaśniewskim... Ta mąka też mi nie pasuje... Zioła na ciśnienie też nie. Mogą być, ale ważniejsze jest co się je i w jakich proporcjach... No i bez ruchu nie ma życia...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Nie mi oceniać, czy Doktor jest zadowolony aby reklamowano jego nazwisko w takim kontekście. Ma tutaj swojego najlepszego adwokata. Ale ja czuje smród palonych pieniędzy w tle.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po statystykach Forum widać, że nie ma wpływu. Jeszcze nie słuchałem, ale z całą pewnością w wolnej chwili.
|
|
|
|
|
|
|
|