franc99
Go
|
Szukam urządzenia do samodzielnego stosowania prądów selektywnych . Macie kochani może jakieś info : gdzie , za ile itd
|
|
|
|
|
|
|
|
franc99
Go
|
Dzięki Renia . Kurs stosowania tak czy owak muszę zrobić aby nie namieszać .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znam takie osoby, które sobie i domownikom stosują te prądy bez kursu. Ale chyba można sobie szkody narobić, bez dokładnego poznania tematu i obsługi urządzenia... Kurs w posługiwaniu się aparatem do prądów selektywnych można zrobić u Państwa Suchowickich z Arkadii w Ciechocinku. A czy gdzieś jeszcze, to nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
franc99
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja uważam, że ma rację (chyba, że się mylę ), tylko sposób przekazu mnie się nie podoba. Ale to nie jest istotne...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znam takie osoby, które sobie i domownikom stosują te prądy bez kursu. Ale chyba można sobie szkody narobić, bez dokładnego poznania tematu i obsługi urządzenia... Kurs w posługiwaniu się aparatem do prądów selektywnych można zrobić u Państwa Suchowickich z Arkadii w Ciechocinku. A czy gdzieś jeszcze, to nie wiem... Proste jak 5 żółtek na śniadanie, ale lepiej się przeszkolić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żeby na przykład nie dawać, ani nie zalecać komuś prądów przy nowotworze...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To onkolodzy wiedzą... Moja siostra ma po radioterapii jeden płat płuca nieczynny (spalony)...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że jakoś przeżyła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakoś tak. Może dlatego, że nie brała leków przeciw przerzutom... Ci, którzy je biorą najczęściej przerzuty mają. Ale może to nie miało wpływu... Kto to wie? A może przeżyła pomimo chemii i radioterapii... Może sama chirurgia pomogła, a może i bez niej by żyła... Kto to wie? A może diagnoza była błędna i guz nie był złośliwy? Kto to wie?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zasadniczo to tylko lekarz może zalecać, zawsze decyduje pacjent, jak ktoś inny się wtrżania pomiędzy lekarza i pacjenta to jest winny co najmniej deoptymaplizacji finansów systemu ochrony interesów zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zasadniczo to tylko lekarz może zalecać, zawsze decyduje pacjent, jak ktoś inny się wtrżania pomiędzy lekarza i pacjenta to jest winny................. Zgadzam się z tym całkowicie...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Do sądu idzie się po wyrok, do lekarza po zalecenia. Sprawiedliwość i zdrowie to są pojęcia jakoś styczne, ale tylko jakoś.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
No nie wiem. Ten co pisze to wie co pisze zanim napisze. a Ten co czyta to nie wie co czyta zanim nie przeczyta.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|