renia
|
Doktor Kwaśniewski też tak mówi, aby nie namawiać. Ale w ciężkich przypadkach poinformować można (według mnie należy nawet). Niektórym to życie uratowało...Znam "przypadek" wyleczenia z beznadziej, według lekarzy konwencjonalnych, sytuacji ośmioletniego chłopca (choroba Leśniowskiego-Crohna). Dzięki temu, że ktoś jego rodzicom powiedział, żeby spróbowali Diety Optymalnej, chłopiec wyzdrowiał. A scenariusz lekarzy był czarny... Pisałam o tym chyba nie raz...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, że poinformować można i jak najbardziej zaoferować książkę do przeczytania. Dlatego jak tylko ktoś mnie zapyta czy nie wiem gdzie potrzebują do pracy, lub jest jakiś wakat w etacie, to zawsze pomogę, ale to nie jest powód abym Tobie zabierał i dawał komuś innemu na przelew, oczywiście pobierając za to sowitą prowizję.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Konsekwencją tego co piszę są przymusowe szczepienia - zaczyna się niewinnie, a kończy fanatyzmem i przeświadczeniem, że wie się lepiej od innych. Dotyczy to też fanatyków opty, którzy naraz posiedli "wiedzę", bo mają inną (w domyśle lepszą) czynność umysłu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
tak gonię kartofla i całą tą wesołą ferajnę za uszczęśliwianie ludzi na siłę
No nie wiem, po 500+ to jednak trzeba złożyć podanie - czyli nic na siłłę. Z drugiej strony wielka masa co się sama siebie samą unieszczęśliwia od samego patrzenia, że mogli dać mi mi mi mi (nie_zabrać), a dali mu mu mu jemu(nie_zabrali), Ale to oczywiście w trosce o dobro wspólne.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
posiedli "wiedzę"
Oficjalnie można się zwrócić do uznanych autorytetów w danej dziedzinie, a nieoficjalnie można sobie wygoołać jakie działania przynoszą jakie efekty, zasadniczo "wszystko już było". Przykładowo, jak pięknie Chiny wyrosły z komunizmem, a jak pięknie USA są kontrowersyjne z kapitalizmem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W dzisiejszych czasach pojęcia lewica, prawica już się zdewaluowały. W hamburgerowni na lewice mówi się liberałowie, a w Polsce na PiS mówi się prawica.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to oczywiście w trosce o dobro wspólne. W tym sęk, że sami za to płacą, a że od razu nie czują... Pisałem tu już przykład z moim kumplem i napiszę jeszcze raz, bo jest bardzo dobry: Odwiedził mnie swoim nowym samochodem i pytam się: - zadowolony jesteś z tego auta? - jeszcze tak, bo pierwszą ratę płacę w przyszłym miesiącu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaostrzyć dotychczasowe procedury medyczne, potrafią w miesiąc
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie ważne jak długo będą odkrywać - najważniejsze, że wreszcie odkryją, ale o Doktorze nie bedzie ani słowa, bo to nowe odkrycie będzie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Predzej wszystkich oknebluja, niż po rozum
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Biedne myszy - jako gryzonie są niekompletnie przygotowane na takie dawki tłuszczu, to już lepiej na świniach - też mają lipazę ślinową.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie ważne jak długo będą odkrywać - najważniejsze, że wreszcie odkryją, ale o Doktorze nie bedzie ani słowa, bo to nowe odkrycie będzie! Tak właśnie myślałam, że kombinują przejąć na siebie, albo swoich ludzi, autorstwo Diety Optymalnej. Najlepiej brzmi "amerykańscy naukowcy" nikt ich nigdy nie widział, ale wszystko oni odkrywają. Nawet własną ignorancję...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokładnie
|