Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Problem po tygodniu stosowania żo (Przeczytany 21206 razy)
|
przemko321
Go
|
Witam mam pewien problem nie rozpisujac sie zbytnio chodzi o to, że mam 180cm wzrostu i ok. 65Kg wagi czyli powinienem troche przytyc. Spróbowałem przejsc na żo i tak przez tydzień czułem sie świetnie az bylem miło zaskoczony. Wystarczyło mi kilka godzin snu przeważnie max 7 i bylem wyspany co prawie nigdy mnie sie nie zdazalo i tak jednego dnia spalem gdzieś 9 albo trochę więcej godzin i obudziłem sie w niezbyt dobrym samopoczuciu i strasznie czulem bicie serca jakbym byl jakis taki zaglodzony szybko zjadlem sniadanie zoltka boczek maslo warzywa w proporcjach 1:3:0.5 (taka stosuje) i na chwile przeszło ale pozniej znowu to samo i tak caly dzien pilem rozne smietany jadlem maslo i tak jakbym trochę nabieral sil ale to wszystko na chwile a wydaje mnie sie ze zjadlem sporo tłuszczu (zadnego dnia jeszcze tyle nie zjadlem) Czy ktos moze doradzić co zrobić co zwiększyć zeby przytyc na zo B T czy moze jednak WW? Bardzo chce sie trzymac tego sposobu zywienia ale nie wiem co zrobiłem źle i dziwię sie bo przez tydzien czulem sie świetnie. Pozdrawiam i dziękuję za jakakolwiek ewentualna odpowiedź
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Masz książkę Dieta Optymalna (wydana w roku 2000) z dwutygodniowym jadłospisem to się przez dwa tygodnie stosuj do tego przykładowego jadłospisu dokładnie (nie mniej więcej tylko dokładnie) i zobaczysz co będzie. Nie masz tej książki to kup i będziesz miał.
|
|
|
|
|
|
|
przemko321
Go
|
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź. To prawda przez pierwsze 2 dni jadlem za malo bo po 20g na dzień a później WW0.5 do 1B czyli jakieś 40g na dobe spróbuje zjeść jakas czekolade może się poprawi.
|
|
|
|
|
|
|
przemko321
Go
|
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź. To prawda przez pierwsze 2 dni jadlem za malo bo po 20g na dzień a później WW0.5 do 1B czyli jakieś 40g na dobe spróbuje zjeść jakas czekolade może się poprawi. Edit: Tak musze kupic myślałem ze ogarne to jakos "sam".. No czlowiek uczy sie na błędach tylko szkoda ze zazwyczaj na swoich
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
dziękuję za jakakolwiek ewentualna odpowiedź Przez tę politykę to opinia z czytania forum jest jak widać taka, że strach 3metrowym kijem dotykać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niektórym leczenie przez drut bardzo szkodzi, tylko że nie są w stanie tego u siebie ustalić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale przez drut, to jak z fusów...
|