franc99
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Mija druga doba od publikacji twardych dowodów i żaden zboczeniec z tego filmu jeszcze nie został aresztowany. Bo państwo jest prawie sprawiedliwe.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Brak słów!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja mam dzieci i dla mnie pedofil, to pedofil niezaleznie od tego jaki zawód wykonuje, ale że innych rodziców to nie rusza?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
franc99
Go
|
krk i chrześcijaństwo to dwie różne rzeczy ( biblijne chrześcijaństwo )
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, wiara w moc żółtków, a nawet w chleb ze smalcem czyni cuda. Ale to też dwie różne rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W PRL współpraca co poniektórych księży była powszechna i dobrze się układała, ale w sumie wspólny cel dojenia owieczek jakby łączy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A któż mógł być lepszym informatorem, jak nie ksiądz po spowiedzi parafian.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No tak, wtedy jeszcze pejsbuka nie było.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Reportaż wywołał emocje, a to jeszcze nie koniec, bo Sekielscy maja jeszcze sporo materiału na następny. W jakieś głebokie reformy czy oczyszczenie to ja nie wierzę, będą raczej grać na wyciszenie i rozmycie tematu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jedyna nadzieja we Franciscusie, może jak Zeus walnie (choć można by dobitniej napisać, ale nie chcę aby kto pomyślał, że brak mi dobrego wychowania) w ten polski episkopat - gniazdo obrońców "darmowej usługi pedofilskiej". I niech wreszcie tym biednym chłopinom duchownym, co nawet nie mogą bez grzechu się "samozgwałcić", zezwolą mieć oficjalnie żony, czy inną formę zaspokajania chuci (np.: abonament w burdelu), aby problem samoistnie zniknął.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No tak, tylko co z majątkiem jak się pożenią, a tego nie odpuszczą.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
I niech wreszcie tym biednym chłopinom duchownym, co nawet nie mogą bez grzechu się "samozgwałcić", zezwolą mieć oficjalnie żony, czy inną formę zaspokajania chuci (np.: abonament w burdelu), aby problem samoistnie zniknął. Życie klechy: sex, wóda i rock'n'roll - nie wspominając o niereglamentowanych pieniąchach, i braku poważnych obowiązków i trosk. Kto by chciał żeby taki 'problem' zniknął? Status quo - i jest raj na ziemii.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zaraz licznik przekroczy 15mln odsłon - nieźle!
|
|
|
|
|
|
|
|
|