|
|
Gavroche
|
Religijność robi się chyba modna.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Religijność robi się chyba modna. Jest wielce rzeczą prawdopodobną, że prowadzi nas to ludzi do urzeczywistnienia się słów: " ...Każda wielka religia istniała najwyżej 2000 lat..." (str.594). Możliwe, że przyjdzie (nadchodzi) pora na unifikację wielu w jedną.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Religijność robi się chyba modna. Jest wielce rzeczą prawdopodobną, że prowadzi nas to ludzi do urzeczywistnienia się słów: " ...Każda wielka religia istniała najwyżej 2000 lat..." (str.594). Możliwe, że przyjdzie (nadchodzi) pora na unifikację wielu w jedną. Skąd to strona?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Religijność robi się chyba modna. Jest wielce rzeczą prawdopodobną, że prowadzi nas to ludzi do urzeczywistnienia się słów: " ...Każda wielka religia istniała najwyżej 2000 lat..." (str.594). Możliwe, że przyjdzie (nadchodzi) pora na unifikację wielu w jedną. Skąd to strona? Madre ma wszystkie książki Doktora w jednym paluszku, myśli, że my także. Wstydziłam się pytać, żeby nie odpwiedział: "to ty jeszcze nie wiesz"?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Żadna książka Doktora nie ma 594 stron, chyba że o czymś nie wiem!
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Żadna książka Doktora nie ma 594 stron, chyba że o czymś nie wiem! Tak, tak, to nie od Doktora.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Żadna książka Doktora nie ma 594 stron, chyba że o czymś nie wiem! Tak, tak, to nie od Doktora. Przepraszam, nie miałam możliwości sprawdzenia. Mam podejrzenie ale już cicho siedzę.
|
|
|
|
|
|
|
franc99
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale czuby tego nie pojmą!
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
"Wiara to czynienie cnoty z bezmyślności"
M E G A !
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Klepanie bezmyślne zdrowasiek zapętla tak skutecznie synapsy, że na rozum nie starcza...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale wiara jest konieczna dla ludzi pracujących na roli czy innych tyrających do bólu. Kto utuli do snu po mordędze dnia powszedniego, da wytchnienie w niedzielę i nadzieję na obfite plony? Brak myślenia i trosk, bo "pokładamy wszystko w Bogu" też ma swoje zalety.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Idealna bezprzewodowa smycz. Nie ma potrzeby zamykania granic czy stosowania innych fizycznych form zniewolenia - wystarczy opanować głowę i sami pokornie będą klękać.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Idealna bezprzewodowa smycz. Nie ma potrzeby zamykania granic czy stosowania innych fizycznych form zniewolenia - wystarczy opanować głowę i sami pokornie będą klękać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Idealna bezprzewodowa smycz. Nie ma potrzeby zamykania granic czy stosowania innych fizycznych form zniewolenia - wystarczy opanować głowę i sami pokornie będą klękać. Jak to 5 miesięcy i już wiadomo ??? To jak z lotem na Marsa, lecą 5 miesięcy i już wiadomo, że dolecą, albo i nie. Nawet na kolanach dotrę!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale wiara jest konieczna dla ludzi pracujących na roli czy innych tyrających do bólu. Kto utuli do snu po mordędze dnia powszedniego, da wytchnienie w niedzielę i nadzieję na obfite plony? Brak myślenia i trosk, bo "pokładamy wszystko w Bogu" też ma swoje zalety. Automat.
|
|
|
|
|
|
|
|