mateo
Go
|
Witam, dlaczego forum ma problemy z wyświetlaniem polskich znaków? Zamiast nich są w słowach ikonki ze znakiem zapytania.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Bo mnie to nie przeszkadza.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakaś usterka... Ale jak się przyzwyczai, to się tego "nie widzi"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, idzie przywyknąć.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Gdyby w treści postów nie było polskich znaków - to owszem, ale tak to spoko.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O właśnie! Założyłbym wtedy nowe Forum, a tak nie trzeba dalej psuć...
|
|
|
|
|
|
|
mateo
Go
|
Ogólnie mnie również to jakoś mocno nie przeszkadza, natomiast sprawia to wrażenie, że forum może być mniej wiarygodne dla nowych ludzi. Wygląda to nieco niechlujnie a przecież można by to zmienić aby było poprawnie, czyż nie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I bardzo dobrze. Pod tych, co myślą o "maszynach jądrowych na pustymi" - jak znalazł.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ogólnie mnie również to jakoś mocno nie przeszkadza, natomiast sprawia to wrażenie, że forum może być mniej wiarygodne dla nowych ludzi. Wygląda to nieco niechlujnie a przecież można by to zmienić aby było poprawnie, czyż nie?
A wiesz jak to zrobić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I bardzo dobrze. Pod tych, co myślą o "maszynach jądrowych na pustymi" - jak znalazł. I zaszyfrowane listy od/do Clintona...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I o tym, jak "peruka odebrała wiarygodność" - to właśnie dla takich intelektualistów Doktor przyodział łysinę, aby mieli co roztrząsać między sobą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak, to jest najważniejsze. To jest tak jak z tymi co patrzą na palec, a nie na Księżyc...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A palcem się nie pokazuje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A wiesz jak to zrobić... Ja wiem, ale nie mam dostępu do tego miejsca, gdzie się naprawia, aby mnie nie kusiło jakiej "dobrej zmiany" dokonać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo mnie to nie przeszkadza. Dobre
|