renia
|
Nie będzie to...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i fajnie, bo nie muszę się tłuc w korkach przez Polskę w ruinie między Częstochową, a Piotrkowem Trybunalskim. Miało być ukończone w 2018r., ale "z przyczyn niezależnych" może zdążą w 2020r.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nic nie robią tylko rozdają.Tylko życie obrzydzić potrafią, za tamtych chętniej się jezdziło do Polski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale jaja. Obstawiłbym że to będzie wina Tuska.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Muszę napisać wyraźnie, po lekturze dzisiejszych maili do mnie - o czym już mówiłem zainteresowanym - nie przewiduję w tym dniu być w Ciechocinku. Aby nie było niedomówień, że wcześniej nie było na ten temat nic mówione.
No to mało piknie a wręcz nie piknie.
|
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Ten twoj wczesniejszy post mialem zacytowac ,cos sie spierniczylo ale wiadomo chyba o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wlaczylem dzis przypadkowo TVPiS to tam wlasnie chwala sie ze coraz wiecej drog powstaje i wgl wszyscy sa zadowoleni ze nie trzeba w korkach stac Powstają, powstają na wieczne powstawanie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zdecydowałam się, że jadę. Pewnie na rezerwację noclegu w Ciechocinku już czas najwyższy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
Najważniejsze żeby pogoda dopisała.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
W Ciechocinku każda pogoda jest dobra.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
A to świetnie. Nie będzie rozczarowania, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
A to świetnie. Nie będzie rozczarowania, jakby co... Mogą przytrafić się inne rozczarowania, niekonicznie pogodowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ponoć beton rdzewieje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I po Spotkaniu... Na tak licznym Spotkaniu Optymalnych to jeszcze nie byłam (za mojej "kadencji" takiego nie było). Było ok. 100 osób. Wśród prelegentów było czterech Lekarzy (a raczej cztery Panie Doktor), Starsi Doradcy Żywieniowi i Rolnicy produkujący mięso ekologiczne. Bardzo merytoryczne to było Spotkanie. Omawiano na nim, nie tyle zasady stosowania Diety Optymalnej, ile jakość zjadanych produktów i negatywne skutki spożywania złej jakości pożywienia. Dobra energia, którą tam tam emanowała praktycznie od wszystkich, "naładowała mi akumulatory na rok"... Brakowało tam jednak Tomasza Kwaśniewskiego (co na samym początku Spotkania podkreśliła Organizatorka Grażyna Borkowicz), ale mam nadzieję, że za rok nadrobi to z nawiązką (dwa tematy przedstawi, albo jeden pus odpowiedź na krzyżowy ogień pytań )... Zdjęcia ze Spotkania będą w miesięczniku "Optymalni", chyba, że ktoś wstawi je wcześniej na Forum, albo na FB...
|
|
|
|
|
|
|
|