waran3
Go
|
Właściwie na każdym ( chyba w Polsce) forum to samo... Może rzeczywiście jestem za głupi żeby zrozumieć to co jest napisane w książkach dr. Kwaśniewskiego.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
Tak jest najlepiej się obrazić, za życzliwe wyjaśnienie! I utwierdzić w przekonaniu, na własnej skórze, że "Doktor się myli". Właśnie dlatego przestałem się przejmować "netowymi bytami" i nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
waran3
Go
|
Nigdzie nie napisałem, że ktokolwiek się myli ...zadałem proste pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dostałeś prostą odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
waran3
Go
|
Dostałem... prostą zjebkę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Czasem dobrze jest dostać kopa w wypięty zadek, aby oprzytomnieć, jak nie poskutkuje - marny los. Zacząć rozważania, dlaczego zadek jest wypięty, a nie od tego, że zabolało.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jest takie powiedzenie: "Jeśli nie rozumiesz tak, jak jest, nie zrozumiesz, choćby ci nie wiadomo ile tłumaczono". I nie dąsaj się jak pensjonarka, tylko grzeb tu na Forum, takich pytań jak Twoje było już dziesiątki. Nie dziw się forumowym rezydentom, że nie chce im się powtarzać oczywistości 134 raz, w dodatku za darmo.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Za to o polityce zawsze możemy porozmawiać.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Waran jeszcze nie rozumie jak działa to Forum. Jak się nauczy w końcu jeść jak Doktor przykazał i trochę poczyta, to się mu wszystko przejaśni. Podsumowując, nie ma co się obrażać, tylko zabrać się za lekturę książek Doktora i Forum, a będzie dobrze Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Fakt nierozumienia tekstów Doktora i szkodzenie sobie z tego powodu może smucić. Aczkolwiek cieszy mnie, że jest to Forum i można znaleźć tu pomoc. Dziękuję za to Forum i dziękuję Wam, użytkownikom Też pięknie podziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czy ja wiem , że taką prostą? Optymalną. Czytaj Forum. Tu jest kopalnia diamentów.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Fakt. Teraz przy rządach "dobrej zmiany", można się podszkolić. Lepszej okazji już nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Czy ja wiem , że taką prostą? Optymalną. Czytaj Forum. Tu jest kopalnia diamentów. Właśnie, kopalnia diamentów, a nie brylantów. Szlifowanie trzeba sobie samemu uskutecznić
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|