Autor
|
Wtek: Pływanie, flyboard, kajaki. (Przeczytany 143449 razy)
|
|
Dasna
|
Zakończyłam wczoraj sezon flyboardowy. Był wyjątkowo krotki ze względu na pogodę , ale i dla mnie krótki, bo nie latałam 2 tygodnie ze względu na ME Masters. Jednak na koniec już prawie dobrze wychodzi mi superman i.... zrobilam twistera z 5 obrotami. He, he. Slalomy tez sa niezłe i udalo mi sie zrobic takie ochlapanie skutera przy skręcie , ale to trzeba trzymać wysokość minimum ze 4-5 metrów nad wodą. Wczoraj solidnie przemarzłam, bo i było zimno , i zimny wiatr wiał. W domu stałam chyba z 15 minut pod dobrze ciepłą wodą . Uff. Brrrr.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
A to fantastycznie. Szkoda, że taki krótki ten sezon tego roku Ci wyszedł, bo to do tego się szybko ochłodziło z powodu ocieplenia klimatu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zakończyłam wczoraj sezon flyboardowy. Był wyjątkowo krotki ze względu na pogodę , ale i dla mnie krótki, bo nie latałam 2 tygodnie ze względu na ME Masters. Jednak na koniec już prawie dobrze wychodzi mi superman i.... zrobilam twistera z 5 obrotami. He, he. Slalomy tez sa niezłe i udalo mi sie zrobic takie ochlapanie skutera przy skręcie , ale to trzeba trzymać wysokość minimum ze 4-5 metrów nad wodą. Wczoraj solidnie przemarzłam, bo i było zimno , i zimny wiatr wiał. W domu stałam chyba z 15 minut pod dobrze ciepłą wodą . Uff. Brrrr. Podziwiam Cię Dasna...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie - to wielki sukces jak już się nie lata na tą wodą, jak ukraiński pocisk p-panc prosto w ruski czołg, tylko z finezją bardziej wychodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
A to fantastycznie. Szkoda, że taki krótki ten sezon tego roku Ci wyszedł, bo to do tego się szybko ochłodziło z powodu ocieplenia klimatu. Własnie, takie ocieplenie klimatu , że aż oziębienie. To typowo, po prostu taki oksymoron pogodowy. Oziębione ocieplenie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Zakończyłam wczoraj sezon flyboardowy. Był wyjątkowo krotki ze względu na pogodę , ale i dla mnie krótki, bo nie latałam 2 tygodnie ze względu na ME Masters. Jednak na koniec już prawie dobrze wychodzi mi superman i.... zrobilam twistera z 5 obrotami. He, he. Slalomy tez sa niezłe i udalo mi sie zrobic takie ochlapanie skutera przy skręcie , ale to trzeba trzymać wysokość minimum ze 4-5 metrów nad wodą. Wczoraj solidnie przemarzłam, bo i było zimno , i zimny wiatr wiał. W domu stałam chyba z 15 minut pod dobrze ciepłą wodą . Uff. Brrrr. Podziwiam Cię Dasna... Dzieki, ale Ty nie podziwiaj tylko hop. hop na deskę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zakończyłam wczoraj sezon flyboardowy. Był wyjątkowo krotki ze względu na pogodę , ale i dla mnie krótki, bo nie latałam 2 tygodnie ze względu na ME Masters. Jednak na koniec już prawie dobrze wychodzi mi superman i.... zrobilam twistera z 5 obrotami. He, he. Slalomy tez sa niezłe i udalo mi sie zrobic takie ochlapanie skutera przy skręcie , ale to trzeba trzymać wysokość minimum ze 4-5 metrów nad wodą. Wczoraj solidnie przemarzłam, bo i było zimno , i zimny wiatr wiał. W domu stałam chyba z 15 minut pod dobrze ciepłą wodą . Uff. Brrrr. Podziwiam Cię Dasna... Dzieki, ale Ty nie podziwiaj tylko hop. hop na deskę. To jeszcze nie te lata, żeby już tak na deskę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj drugi ra zbyliśmy razem z mężem na basenie. Mąż w ramach rehabilitacji po operacji stawu biodrowego ( proteza) a ja powiedzmy, że rutynowo. Oczywiście ćwiczylam skoki na "główkę " ze slupka. Pierwszy skok , oj uda całe czerwone. Jak kloda Za to drugi i trzeci popisowe. Mmmm, nawet dumna jestem, że taka foka jestem , nieomal orka basenu. Robie reset od sztangi. ostatnio nie mogłam na nia patrzec. Ble. Teraz kettle i basen, jeszcze rower. Muszę się przewietrzyc.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A woda ciepła, czy lepiej nie wspominać?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj drugi ra zbyliśmy razem z mężem na basenie. Mąż w ramach rehabilitacji po operacji stawu biodrowego ( proteza) a ja powiedzmy, że rutynowo. Oczywiście ćwiczylam skoki na "główkę " ze slupka. Pierwszy skok , oj uda całe czerwone. Jak kloda Za to drugi i trzeci popisowe. Mmmm, nawet dumna jestem, że taka foka jestem , nieomal orka basenu. Robie reset od sztangi. ostatnio nie mogłam na nia patrzec. Ble. Teraz kettle i basen, jeszcze rower. Muszę się przewietrzyc. A ja właśnie wróciłam ze spaceru, też musiałam się przewietrzyć i też razem z mężem...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
A woda ciepła, czy lepiej nie wspominać? Woda letnia. Nie za ciepła , bo to normalny basen. W płytszych jest cieplejsza.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciekawe czy zimą zamarznie? Bo teraz kryta pływalnia z ciepłą wodą - to pewna plajta!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Byle dobrze odkażona była, bo to nigdy nie wiadomo kto może wirusa przywlec.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy zimą zamarznie? Bo teraz kryta pływalnia z ciepłą wodą - to pewna plajta! W Niemczech już dawno pozamykali. Trzeba energię oszczędzać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|