Autor
|
Wtek: Pływanie, flyboard, kajaki. (Przeczytany 143520 razy)
|
Dasna
Go
|
Dasna, podziwiam Ciebie. Nie jednej młodej osobie by tak się czynnie nie łczasu spędzać. Masz w sobie sporo energii i odwagi. Tak trzymaj "tańcz, Mała tańcz..." Widzisz Reniu, bo ja jestem młoda osoba. I to piszę z całą powagą i świadomością. Jak będę starszą osoba to będę chyba myślała inaczej. Póki jestem młoda to jak najwięcej sportu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak Dasno, wiek nie liczy się metryką, ale zdrowiem i młodym duchem. Mogą być stare nawet trzydziestolatki...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Tak Dasno, wiek nie liczy się metryką, ale zdrowiem i młodym duchem. Mogą być stare nawet trzydziestolatki... Dokładnie, ruch jest ważny ATP i takie tam, tyle zapamiętałem i tego się trzymam
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W lesie najlepsza wymiana
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Przecieranie genów, a w konsekwencji szlaków...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Super, ale co w tym "przerażającego"?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może miało być, w zamyśle.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Może przez te pająki...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj flyboardowo. I znowu wyżej . Oooo, twisterek dzisiaj był szybszy i z wieloma obrotami. Delfinek tez przyzwoiciej. Zaczęłam ćwiczyć latanie do tyłu i.....oczywizda. Rabnęłam w wode . Ale ok. Nie tak bardzo zabolało.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Poprzeczkę" sobie podnosisz coraz wyżej. I fajnie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj latałam w nowych /starych butach ( używane) Ronix. Nooo, to ten but trzyma przynajmniej. Zejścia łukiem coraz lepsze , twister lepiej dokręcony. A slalom już naprawdę na poziomie. Szwankuje delfin, superman a do back flipa boję się na razie podejść. Dzisiaj zmordowałam się bardzo. Jak wylądowałam na brzegu to ciężko zipałam. Ale satysfakcję miałam , bo chłopak na brzegu stwierdził , że w moim lataniu nie widać było zmęczenia ( sam polatał i rewelacyjnie robił delfina), a i przyszło takie małżeństwo z hotelu obok , jak powiedzieli zwabione moim lataniem. Opowiadali mi, że mówili do siebie " popatrz jak ten chłopak lata" . No , to ja szczerze się uśmiałam i mówię', " nie chłopak a starsza pani" Motywujące dla mnie to wszystko. .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli tylko Cię chwalić, chłopaku.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj latałam w nowych /starych butach ( używane) Ronix. Nooo, to ten but trzyma przynajmniej. Zejścia łukiem coraz lepsze , twister lepiej dokręcony. A slalom już naprawdę na poziomie. Szwankuje delfin, superman a do back flipa boję się na razie podejść. Dzisiaj zmordowałam się bardzo. Jak wylądowałam na brzegu to ciężko zipałam. Ale satysfakcję miałam , bo chłopak na brzegu stwierdził , że w moim lataniu nie widać było zmęczenia ( sam polatał i rewelacyjnie robił delfina), a i przyszło takie małżeństwo z hotelu obok , jak powiedzieli zwabione moim lataniem. Opowiadali mi, że mówili do siebie " popatrz jak ten chłopak lata" . No , to ja szczerze się uśmiałam i mówię', " nie chłopak a starsza pani" Motywujące dla mnie to wszystko. . Podziwiam Cię Dasna...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czyli tylko Cię chwalić, chłopaku. Zaraz pęknę z dumy , że jak to mówią na Ukrainie "taka fajna ze mnie chłopaka"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj latałam w nowych /starych butach ( używane) Ronix. Nooo, to ten but trzyma przynajmniej. Zejścia łukiem coraz lepsze , twister lepiej dokręcony. A slalom już naprawdę na poziomie. Szwankuje delfin, superman a do back flipa boję się na razie podejść. Dzisiaj zmordowałam się bardzo. Jak wylądowałam na brzegu to ciężko zipałam. Ale satysfakcję miałam , bo chłopak na brzegu stwierdził , że w moim lataniu nie widać było zmęczenia ( sam polatał i rewelacyjnie robił delfina), a i przyszło takie małżeństwo z hotelu obok , jak powiedzieli zwabione moim lataniem. Opowiadali mi, że mówili do siebie " popatrz jak ten chłopak lata" . No , to ja szczerze się uśmiałam i mówię', " nie chłopak a starsza pani" Motywujące dla mnie to wszystko. . Podziwiam Cię Dasna... Dziękuję , dziękuję Reniuś.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A no nie. Włos mi się sypnał aż do łopatki, ale noszę najczęściej teraz spięte. Tyle , że w piance , kamizelce i kasku to lata jakieś "ono"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj latałam w nowych /starych butach ( używane) Ronix. Nooo, to ten but trzyma przynajmniej. Zejścia łukiem coraz lepsze , twister lepiej dokręcony. A slalom już naprawdę na poziomie. Szwankuje delfin, superman a do back flipa boję się na razie podejść. Dzisiaj zmordowałam się bardzo. Jak wylądowałam na brzegu to ciężko zipałam. Ale satysfakcję miałam , bo chłopak na brzegu stwierdził , że w moim lataniu nie widać było zmęczenia ( sam polatał i rewelacyjnie robił delfina), a i przyszło takie małżeństwo z hotelu obok , jak powiedzieli zwabione moim lataniem. Opowiadali mi, że mówili do siebie " popatrz jak ten chłopak lata" . No , to ja szczerze się uśmiałam i mówię', " nie chłopak a starsza pani" Motywujące dla mnie to wszystko. . Podziwiam Cię Dasna... Dziękuję , dziękuję Reniuś. Reniuś? To u mnie też płeć jest trudna do rozszyfrowania... I dobrze, trzeba iść z duchem czasu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|