Autor
|
Wtek: Pływanie, flyboard, kajaki. (Przeczytany 143556 razy)
|
RafałS
|
Proszę sobie ufarbować włoski na któryś modny kolor: niebieski, różowy... Kiedyś byli punki i punkówy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Ketogeniczni - na żółto z racji przywiązania do ksantofili ze szczególna uwagą na odcień luteiny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A wegetarianie na zielono...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wegetarianie powinni mieć większy wybór kolorów z racji ksantofili występujących w liściach...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie mnie zainteresowało, dlaczego w chlorofilu jest Mg, a w hemoglobinie Fe, bo się nad tym nigdy nie zastanawiałem, albo wypadło mi z synaps, a nie jest to też dla mnie "istotny" problem, ale to co znalazłem w net - zaraz walnę do wątku "Humor" - bez komentarza...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kolor tęczówki identyfikuje natychmiast pochodzenie genetyczne osobnika - bez pudła. Starczy spojrzeć w oczy i już się wie!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mnie "piwne" kiedyś pisali. Wszystko jasne...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mnie "piwne" kiedyś pisali. Wszystko jasne... Dlatego podkowek blekitnych ni3 trybisz...! #jprdl Wszyscy ze wsch. tudziez Azja Mniejsza.. #Fundacja Mode OFF-ON ]|:D
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I tyle.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dlatego podkowek blekitnych ni3 trybisz...! #jprdl Wszyscy ze wsch. tudziez Azja Mniejsza.. #Fundacja Mode OFF-ON ]|:D Uroiło ci się synek bo nie rozumisz co czytasz. Jak niektóre mutanty. Wymyśliłem ci nowe logo jak chcesz.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ok, napisałem PW
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wiadomość dotarła Rafale? Nie wiem czy pykło?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ok. odpisałem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spoko Mario, ja nie jestem logo maker. Mogę co najwyżej podrzucić luźną koncepcję, a czy się komu widzi czy nie, nie robi mi różnicy bo nie zamierzam na tym zarabiać. Np. mogę rzucić pomysł: Mariusz z napiętym bicepsem, na którym widnieje nazwa fundacji, podana odpowiednio dopasowaną do bicepsa czcionką. Czarna sylwetka ramienia i biały napis w środku. Co sądzisz? Mnie się podobałoby. Tylko chill musi narysować.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tak trzymać... Żeby tylko chwyciło u pampersów, a nie u 60+, bo te to zaczynają bardziej myśleć o OFF niż ON
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wszystko mozna,chciec to moc
|