Autor
|
Wtek: Pływanie, flyboard, kajaki. (Przeczytany 144114 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26761
|
Powinnam sobie jakiegoś fegszuja strzelić. Popieram, bo ponoć dobry fengszuj i do ASMR prowadzić może...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czyli bułka z masłem? Ja mawiam z palcem w d....e. A to tak "genderowo", bo i dla tych co między spojeniem łonowym, a kością ogonową mają tylko jeden otworek... Masz "słuszną rację w tej szczególe " A jak. Idę z duchem czasu. Taka ze mnie chłopaka i dziewczyn.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Powinnam sobie jakiegoś fegszuja strzelić. Popieram, bo ponoć dobry fengszuj i do ASMR prowadzić może... Bo mrowienie w niektórych miejscach fajne jest.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj treningu c.d. Oj, woda zimna. Jak zakładam piankę i potem ona nasiąka powoli wodą to wydaję z siebie różne odgłosy. Płyną z mych ust słowa, których tu nie zacytuję.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Szybko stygnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bleee, wypluta jestem po 2 dniach latania i moczenia się w zimnej wodzie. Wczoraj latałam 2 razy, bo przyjechali z Katalogu Marzeń czy czegoś podobnego, z dronem, aparatem z potężnym teleobiektywem i latałam dla firmy. Oj, w starych , za dużych i nietrzymających stopy butach, ale firmowych. Tyle , że utrzymanie wysokości w nich to duuuuże wyzwanie a pikowanie w dól w ogóle pozbawia człowieka możliwości sterowania . A do tego rozmiar 44, bo już nie przepinaliśmy. Jak wróciłam do domu to stałam ze 20 minut pod gorącym prysznicem , aby się ogrzać i zmyć z siebie wodę z Zalewu Zegrzyńskiego. Wreszcie zobaczyłam jak mój instruktor lata na jetpacku. Póki co ja nie zamierzam tego próbować , bo się ląduje twarzą w wodzie z plecakiem na plecach i obracja sie szybko człowieku Poza tym są jeszcze inne niuanse . A dla niego chapeau bas. Moje nogi dzisiaj nie obolałe, ale w sobotę i owszem. Dziś regeneracja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Do fengszuja to brakuje jeszcze masażu p. Rostika i sauny, ale dam radę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Niestety wczoraj zakończyłam flyboardowy sezon 2021. Sporo się nauczyłam, sporo obiłam, napiłam , ale satysfakcja jest. I wyzwanie na następny sezon. Instruktor przestawił mi wiązanie tak jak chciałam lekko do tyłu i zaczął kluć się supermen. Dynamiczne zejście, wyhamowanie , machnięcie deską do tyłu i znowu wyhamowanie. Ej, szkoda, że jeszcze nie mogę z miesiąc polatać. Oczywiście nie będę latać jak profesjonaliści, 20 letni akrobaci czy kaskaderzy, przy czym oni latają codziennie, a ja tylko w weekendy, ale to co osiągnęłam bardzo mnie cieszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A lodowego flyboardu jeszcze nie wymyślili? Rurę w przerębel i jazda!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niestety wczoraj zakończyłam flyboardowy sezon 2021. Sporo się nauczyłam, sporo obiłam, napiłam , ale satysfakcja jest. I wyzwanie na następny sezon. Instruktor przestawił mi wiązanie tak jak chciałam lekko do tyłu i zaczął kluć się supermen. Dynamiczne zejście, wyhamowanie , machnięcie deską do tyłu i znowu wyhamowanie. Ej, szkoda, że jeszcze nie mogę z miesiąc polatać. Oczywiście nie będę latać jak profesjonaliści, 20 letni akrobaci czy kaskaderzy, przy czym oni latają codziennie, a ja tylko w weekendy, ale to co osiągnęłam bardzo mnie cieszy. Co polatałaś to Twoje i żegnaj lato na rok... A potem apiać od nowa...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Niestety wczoraj zakończyłam flyboardowy sezon 2021. Sporo się nauczyłam, sporo obiłam, napiłam , ale satysfakcja jest. I wyzwanie na następny sezon. Instruktor przestawił mi wiązanie tak jak chciałam lekko do tyłu i zaczął kluć się supermen. Dynamiczne zejście, wyhamowanie , machnięcie deską do tyłu i znowu wyhamowanie. Ej, szkoda, że jeszcze nie mogę z miesiąc polatać. Oczywiście nie będę latać jak profesjonaliści, 20 letni akrobaci czy kaskaderzy, przy czym oni latają codziennie, a ja tylko w weekendy, ale to co osiągnęłam bardzo mnie cieszy. W mojej ocenie jesteś super babka
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziękuję, bardzo mi miło.
|