Autor
|
Wtek: Pływanie, flyboard, kajaki. (Przeczytany 144073 razy)
|
renia
|
Byle dobrze odkażona była, bo to nigdy nie wiadomo kto może wirusa przywlec. Albo jakiego "adidasa"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Okneblowac towarzystwo i bedzie bezpiecznie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26760
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Pluskamy sie z mężem teraz dwa razy w tygodniu. Mąż sobie delikatnie chodzi, ćwiczy i masuje noge i odcinek lędźwiowy a ja, no pływam to za dużo powiedziane, bo taka sobie ze mnie pływaczką, ale skaczę juz .... no z tym coraz lepiej to tez nie do końca, bo dzisiaj dałam plamę . Taka dechę wykonałam i to na twarz jeszcze, że mąz pokładał sie ze smiechu. Normalnie plaskacza sobie zrobiłam. Ale wczoraj to byłam znowu orka, delfin i co tam jeszcze. Ooooo, wykonałam taki skok, że przeszorowałam brzuchem i udami po dnie basenu. A wejście do wody było bez rozbryzgu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trzeba korzystać póki baseny nie splajtują.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, sadzawki wystarczą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Też się da.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Zwiększylismy częstotliwośc chodzenia na basen do 3 razy w tygodniu. Zapamietale tłukę ( dosłownie i w przenośni) skoki do wody. Poprawilam technike dzieki uwagom ratownika i juz od razu jest ładniej, choc wpadki sie zdarzają zakończone mocnym walnięciem np. udami o tafłę wody. Dzisiaj oglądałam swoje małe krwiaki na udach po takich popisach. Ale generalnie jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo to zawsze jest dylemat, czy z rozbryzbiem, czy bez...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zwiększylismy częstotliwośc chodzenia na basen do 3 razy w tygodniu. Zapamietale tłukę ( dosłownie i w przenośni) skoki do wody. Poprawilam technike dzieki uwagom ratownika i juz od razu jest ładniej, choc wpadki sie zdarzają zakończone mocnym walnięciem np. udami o tafłę wody. Dzisiaj oglądałam swoje małe krwiaki na udach po takich popisach. Ale generalnie jest ok. I tam! się bawisz... Na bombę wal. Ratownikom się spodoba.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak woda z basenu nie wychlupie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokładnie. A jeszcze lepszy efekt z dyszki na bombę ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak woda twarda, to efekt betonowy
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak woda z basenu nie wychlupie! Razem z ratownikiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Bobik zdoh ! Chodzimy z mężem 3 razy w tygodniu na basen a ja 2 razy w tygodniu jeszcze robie trening ciężarowy. Dzisiaj mniej skoków bo tylko 3 , ale juz nie było wstydu. Ładne wejście do wody. Za to poplywałam dłużej co prawda stylem żabki odkrytej :lol:czyli jakos ujdzie, ale za to juz 8 długości basenu bez przerwy. No i jestem wykończona. Potem jeszcze 2 długości ,basen ma 25 m. Dla mnie to juz jest nieźle, bo pływaczka ze mnie nijaka. Podziwiam na sąsiednich torach pływających stylowo godzinę non stop. Ba, ale to trzeba trenowac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|