Autor
|
Wtek: Pływanie, flyboard, kajaki. (Przeczytany 144071 razy)
|
renia
|
Mnie lepiej pływa się żabka krytą, ale już dawno nie byłam na basenie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko krytym... Innych tutaj nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26760
|
A letnia pływalnia "ogrody wodne " jeszcze nieotwarta?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To tak jak w Ciechocinku - przylazł sanepid - zamknął i koniec z najsłynniejszym basenem odkrytym w promieniu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak najłatwiej. Zamiast coś zmodernizować, jakieś filtry pozakładać, czy częściej zmieniać wodę i czyścic basen, czy dodawać chlor...Nie znam się na tym, ale na pewno były jakieś możliwości poprawy sytuacji...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak najłatwiej. Zamiast coś zmodernizować, jakieś filtry pozakładać, czy częściej zmieniać wodę i czyścic basen, czy dodawać chlor...Nie znam się na tym, ale na pewno były jakieś możliwości poprawy sytuacji... I tam... Się sypie STOPolin i wystarcza. Tutaj też zmodernizowali, wszelkie atuty zlikwidowane, betonoza full i odpadła mi zbędna rozterka przy wyborze kąpielisk.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeszcze mozna na dziko nad jezioro, i chyba trzeba sie spieszyc
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dla Dasny wystarczy? Bo jak tam wpadnie, i zacznie zabka wymiatac, długosci moze braknac
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze się nie interesowałam wymiarami tego basenu (raczej tych basenów). Nawet nie wiem czy kryty basen też będzie...Wiem, że sztuczną plażę robią i "dziką rzekę"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jeszcze mozna na dziko nad jezioro, i chyba trzeba sie spieszyc Jak to? Za zimno, zamkłem tymczasowo sezon.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zobaczymy na poludniu kołchozu w grudniu
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak, to chyba w zjeżdżalni...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tam też wąsko
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No to trójkami
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj pływałam w nowych okularkach. Oooo, to zupełnie inna bajka. Nareszcie moge otwierac oczy. Dzisiaj nawet , nawet nieźle mi szło grzbietowym. Niestety moja kryta żabką jest delikatnie mowiąc raczej ropucha. Styl hm? cięzko go określić Z mężem stwierdziliśmy, że weżmiemy sobie za 2 -3 miesiące ( jak męża biodro bedzie już bezpieczne) lekcje pływania. Oddalam dzisiaj 4 skoki ze słupka na glowke i 2 były naprawdę dobre, 2 takie sobie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dzisiaj pływałam w nowych okularkach. Oooo, to zupełnie inna bajka.
Jak wory pod oczami likwidują, to spoko, że inna bajka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|