admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
To chyba zależy od pory roku
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Zagwozdka w postaci ironicznych odpowiedzi które mylić mogą świeżaków. Akurat tak się złożyło, że w dzień w który kelin211 napisał, że "śmietana bardzo szkodliwa" gość w sklepie w którym kupuje śmietanę powiedział żebym jej nie pił bo mi się posypie organizm tak jak jemu, a był ponoć na ZO 3 lata.... Jesli mam byc powazny to bardzo lubie smietanke 30 albo 36%. Wydaje mi sie ze mi sluzy bo dosyc sporo pije smietanki(latwy sposob uzupelnienia tluszczu). Mam nadzieje ze nie zamieszalem za bardzo. Duzo zdrowia!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dopiszę na wszelki wypadek, że "formuły300g" nie wolno pomylić z "formułą200g"! Sam nie wiedziałem, że w propozycjach Doktora jest tyle "formuł"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
300 gram czego w tej formule Najlepsza jest "formuła4es" - "spróbuj spieprzyć sobie sam" - to najpopularniejsza "formuła" jest. I nie zapominać, że podstawą diety są maszyny jądrowe na pustyni, peruka i zaszyfrowane listy od Clintona! Niektórzy, ci bardziej wtajemniczeni, dodają jeszcze, że rozmowy z Bogiem. Normalnie aż dziw bierze, że można aż tak mieć pod zrośniętymi szwami ciemieniowymi.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Ale to można rozmawiać z tym Bogiem, czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Modlitwa szczelnie zatyka ucho Boga, dlatego pośrednicy każą się modlić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mamrotanie w koło pacierzu, to idealne zajęcie dla pierwszosortowców, bo i tak kto inny decyduje za nich jak żyć, więc wysilać umysłu specjalnie nie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W dodatku ufają swojemu wodzowi, który ich problemy ogarniał będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, katokomuna to idealny ustrój dla większości jest.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Mamrotanie w koło pacierzu, to idealne zajęcie dla pierwszosortowców, bo i tak kto inny decyduje za nich jak żyć, więc wysilać umysłu specjalnie nie trzeba. Jak Byś rozszerzył te międl_lenie na inne sorty to też byś się nie pomylił.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale pierszosortowiec, to stan umysłu niezależnie od wykształcenia i wykonywanych zajęć.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ups! Zapomniałem, że na "odflegmienie" to najlepiej pobiegać - działa w 100%.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ups! Zapomniałem, że na "odflegmienie" to najlepiej pobiegać - działa w 100%.
Po piłkarzach widać jak pięknie po bieganiu odflegmia, nawet tych na ławce rezerwowych od samego patrzenia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|