admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
... bo Dieta Optymalna jest tak prosta w zastosowaniu ... (1) Jeść zgodnie z proporcją (2) Jeśli waga ma być mniejsza i nie spada ... jeść 10 % mniej i wracamy do punktu (1) (3) Jeśli po jedzeniu jesteśmy głodni to jeść co innego, byle ale zgodnie z (1) i (2) A tego, to nie wiem!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trzeba poczuć różnicę ... Przykładowo golonko z buraczkami się różni od sernika z rodzynkami, choć teoretycznie da się proporcje BTW podobne wymodzić, ale zdolność sycąca jest inna. I nie zapominać o suplementacji krzemowej, bo ponoć po krzemie włosy odrastają!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
mam nie pytać ? Ok. To może rozejrzyj się po Forum, bo jak się ograniczasz tylko do wątku "Odchudzanie" to trudno coś się Tobie dowiedzieć. A to nie jest zabawne odpowiadać po tysiąckroć na te same pytania tysięcznej osobie!
|
|
|
|
|
|
|
ewaba
Go
|
To może rozejrzyj się po Forum, bo jak się ograniczasz tylko do wątku "Odchudzanie" to trudno coś się Tobie dowiedzieć. A to nie jest zabawne odpowiadać po tysiąckroć na te same pytania tysięcznej osobie! ale ja zapytałam tylko o jajka perlicze ...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
... jajka perlicze ... Jajka perlicze są lepsze i zawsze to jakaś odmiana.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
ale ja zapytałam tylko o jajka perlicze ... A znasz wuja? Otwierasz go, wpisujesz "jajka perlicze" i masz prawie sto tysięcy haseł do przejrzenia! Wiem, za proste, lepiej pytać tych co się nie znają... Ale ostatecznie, aby zaoszczędzić Ci trudu, nie wiem co mnie podkusiło napisać, że mają mniej cholesterolu, a więcej wit. A. Ale to był jak widzę daremny trud.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
... jajka perlicze ... Jajka perlicze są lepsze i zawsze to jakaś odmiana. W czym są lepsze? Śmierdzą i źle smakują, ale jak kto lubi...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
... jajka perlicze ... Jajka perlicze są lepsze i zawsze to jakaś odmiana. W czym są lepsze? Śmierdzą i źle smakują, ale jak kto lubi... Miałem napisać "bo" zamiast "i", ale nie chciałem psuć nastroju.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Jajo, to jajo" - powtarzam się, ale ...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak kto chce odmiany, to najlepiej to żonie powiedzieć... "Nowszy model", czy coś w tym stylu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W fazie z przewagą anabolizmu energię dostarczają protony redukowane przez oxygenium do oxydanu, I tyle... Z grama triestru powstaje aż gram tlenku wodoru jakby co. a bardziej po ludzkiemu, bożemu, dla średniomyślącej - mógłbyś? Własnie wszystko po ludzkiemu jest w książkach Doktora. No ale na Gawro nie poradzę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale można przecież zapisać się na jakie forum keto - na przykład www.smalcownia.pl albo na "optymalni od kwaśniewskiego" i tam na pewno fachowcy wyjaśnią wszystko na temat jaj perliczych i nie tylko!
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Ale na tej smalcowni są też Ci od ŻO Ale przecież keto to ŻO ze zmniejszoną podążą węglowodanów. Ale to wszystko pogmatwane! Dobrze, że się na tym nie znasz
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak się nie zna, to prawdopodobieństwo popełniania błędów jest statystycznie znacznie mniejsze, niż jak się zna źle!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A u sióstr Wachowsky to leci tak: "ignorancja jest łaską"... Piękne!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba to znowu rodzeństwo Wachowskich jest...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale można przecież zapisać się na jakie forum keto - na przykład www.smalcownia.pl albo na "optymalni od kwaśniewskiego" i tam na pewno fachowcy wyjaśnią wszystko na temat jaj perliczych i nie tylko! Smalcownia to zadne keto, to forum fanatykow smalcu A jeden to doktora wychwala jako najlepszego dietetyka ever nawet na innych portalach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Że też mu się chce użerać z dzieciakami...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to bardzo wdzięczny jestem za taką postawę. To miłe, że takie właśnie osoby są!
|
|
|
|
|
|
|
|